Trident Z Royal memóriamodulok polírozott hűtőlappal és kristályos RGB LED betéttel

A G.Skill új memóriacsomagjai szokatlan dizájnjukkal hódítanak majd a memóriapiacon.

Trident Z Royal memóriamodulok polírozott hűtőlappal és kristályos RGB LED betéttel

Az RGB LED alapú világítással ellátott memóriamodulok szinte vonzzák a tekintetet, a G.Skill azonban úgy gondolta, lehet még fokozni a figyelemfelkeltést, így megszületett a Trident Z Royal sorozat. Ebben a családban a szokásos szálcsiszolt alumínium hűtőborda helyét tükörfényesre polírozott hűtőlapok veszik át, amelyek aranyban vagy ezüstben pompáznak – ezt persze csak festéssel érik el, nem konkrétan arany vagy ezüst hűtőlapok alkalmazásával.

A polírozott hűtőlemez felső éle mentén ezúttal nem a szokásos plexi diffúzor kap helyet, hanem egy kristályos dizájnnal rendelkező megoldás, ami látványosan töri a fényt, így a klasszikus RGB LED alapú világításhoz képest sokkal jobban vonzza a tekintetet. Az elegáns hűtőlap és a rendhagyó kristályos diffúzor mellett új, továbbfejlesztett RGB LED alapú világítás is jelen van a modulokon, ami most már nyolc címezhető zónával dolgozik, így az egyes színátmenetek sokkal finomabbak, sokkal természetesebbek, ami sokat hozzátesz a szokatlan vizuális élményhez.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az extravagáns dizájnnal rendelkező memóriamodulok között természetesen igazán extrém, magas effektív órajelen dolgozó példányok is lapulnak, de aki „megfizethetőbb” modulokra vágyik, a DDR4-3000-es csomagok közül is választhat majd. Az új modulok legfontosabb tulajdonságait az alábbi táblázat összesíti.

Galéria megnyitása

A Trident Z Royal memóriacsomagok egészen biztosan népszerűek lesznek a modderek körében, hiszen rendhagyó dizájnnal rendelkező készletekről van szó. Érdekesség egyébként, hogy a memóriamodulok hűtőlapján szereplő „Royal” szócskát a Windows alapértelmezett betűtípusával készítették, nem pedig egyedi, különleges betűtípussal - ahogy azt az egyik Twitter felhasználó megjegyezte. Az összkép persze ettől még kiváló.

A G.Skill Trident Z Royal memóriacsomagjai decemberben kerülnek az üzletek polcaira. Az sajnos még nem derült ki, hogy az egyes készletek pontosan mennyibe kerülnek majd – a nagysebességű és a nagykapacitású változatokért egészen biztosan szélesre kell majd nyitni a pénztárcát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap