A 2007-es év RPG játéka új kiadásban

A kiváló lengyel író Andrzej Sapkowski regényéből adoptált játék bizonyára sokunknak hozott már jó néhány órányi kellemes single player RPG játékélményt, de aki még nem játszott vele, vagy szívesen nosztalgiázna, azok számára jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis most kapunk egy teljesen felújított változatot.

A 2007-es év RPG játéka új kiadásban

A kiváló lengyel író Andrzej Sapkowski regényéből adoptált  "The Witcher" névre keresztelt játék bizonyára sokunknak hozott már jó néhány órányi kellemes single player RPG játékélményt, de aki még nem játszott vele, vagy szívesen nosztalgiázna, azok számára jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis most kapunk egy teljesen felújított változatot. (Akinek már ott van a polcán a játék és bosszankodik, hogy újra meg kell vennie, ne tegye, hiszen a kiegészítések letölthetők lesznek azok számára akik már birtokolják a korábbi verziót.)

No de lássuk milyen változtatásokra számíthatun kaz új kiadásban!

A négy fő aspektus, melyeken számos meglepetéssel rukkol elő a CD Projekt "régi-új" játéka a testreszabhatóság, a teljesítmény, az interfész, valamint természetesen a játékélmény. Elsőként említenénk a megrövidült töltési időt, nincs több GUI crash, eltávolították az ósdi másolásvédelmet, így mindennek eredményeképp a játék sokkal gyorsabb és gördülékenyebb. Ennyit a teljesítményjavításról. Ami a játékélményt illeti, talán itt találhatók a legérdekesebb dolgok, hiszen kapunk 50 új NPC modelt, 100 új gesztikulációs és mimikai animációt (így látható mikor untatjuk az npc-ket) és szemmozgás követést.Ezen felül  rengeteg dialógust is jelentősen felturbóztak, így jobban visszaadják a világ hangulatát (a régi dialógusokat igyekeztek rövidre és tömörre csinálni, most rájöttek, hogy egy két helyen esetleg túl tömör lett). Ja és persze ígértek nekünk interfész változtatásokat is (személyes kedvenc a játék, de még elfogultan is be kell látni, hogy bizony ezen a téren ráfér a fejlesztés). Változtattak a kezelési módon, a harc közbeni reakciók gyorsabbak lesznek és az egész invetory-t és fegyver/harcstílus választó panelt is átalakították. Talán ezek a legfontosabb változtatások, amit még hozzá lehet tenni, hogy az új verzióhoz megkapjuk a Djinni-t is, amely a Witcher kalandszerkesztője, így létrehozhatjuk saját történeteinket, amit később meg is oszthatunk a neten. Anno a Neverwinter nights-nak sok plusz játékidőt hoztak az ilyen modulok, így örvendetesnek mondható ez a kis figyelmesség.

Akinek az eddigiek még nem adtak elég indokot, hogy újra feltelepítse a játékot, akkor még meggondolhatja, ugyanis a fent említettek mellett a kíváncsi sokaság kielégítésére raktak be 2 új kalandot, ami 8 teljesen új küldetést tartalmaz. Ezek Geralt barátunk múltjában játszódnak…

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward