2025-ben véget ér a Windows 10 támogatása – Újabb jel a Windows 11 érkezésére?

A következő generációs Windows operációs rendszerrel kapcsolatos részletekre egyre többen kíváncsiak, pedig még aludni kell néhányat addig, míg az összes fontos részlet napvilágot láthat.

2025-ben véget ér a Windows 10 támogatása – Újabb jel a Windows 11 érkezésére?

A Microsoft alig 10 nap múlva tartja következő fontos eseményét, amelynek keretén belül ízelítőt kaphatunk a Windows következő generációjával kapcsolatban. A sok-sok apró jel alapján be is indultak a pletykák, egyre többen látják úgy, hogy igazából a következő nagy Windows kiadásról, a Windows 11-ről lehet szó, és igazából van is logika a felhozott indokokban, ám a Microsoft egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja az állításokat – meglepetést akarnak okozni.

Azóta felkerült egy pontosan 11 perc hosszú videó is az új esemény kapcsán, ami tovább erősíti a Windows 11 érkezésének lehetőségét, ám egyelőre nem érdemes készpénznek venni ezt az egészet – egyes teóriák alapján könnyen lehet, hogy egyszer tényleg érkezik a Windows 11, de nem most, a mostani felhajtásból csak profitálni szeretnének, hogy minél többen kísérjék figyelemmel a 2021. június 24-i rendezvényt. Noha utóbbinak is van esélye, egyre valószínűtlenebb az új értesülések fényében.

Galéria megnyitása

Új információ még az is, hogy frissültek a Windows 10 nyugdíjazásával kapcsolatos tervek, amelyekről a Product Lifecycle, azaz a Termék Életciklus lap ad tájékoztatást. Ebből kiderül, hogy a Windows 10, amely 2015. július 29-én jelent meg, várhatóan egészen 2025. október 14-ig kaphat támogatást és frissítéseket.

Az új adatok alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Sun Valley kódnévre hallgató frissítés, ami alaposan átformálja a felhasználói kezelőfelületet, igazából a Windows 11 kiadást takarhatja. Azzal kapcsolatban viszont még nem szivárgott ki semmilyen információ, hogy a következő generációs Windows esetében milyen hardverkövetelményekkel, árazással, illetve disztribúciós lehetőségekkel találkozhatunk majd, pedig ezek mind-mind kulcsfontosságú részletek, hiszen nagyrészt ezektől függ az új kiadás sikere, illetve az, mekkora mértékben tud elterjedni az elkövetkező évek folyamán.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap