Június 24-én megtudhatjuk, hogyan alakul át a Windows 10

Elsősorban a felhasználói kezelőfelületet veszik kezelésbe, ami jelentős fiatalodáson eshet át, de ezzel együtt számos egyéb újításra is lehet számítani.

Június 24-én megtudhatjuk, hogyan alakul át a Windows 10

A Microsoft 2021. június 24-én tart egy élő virtuális előadást, amelynek fő témája a Windows 10 körül várható változások részletezése lesz. Elég régóta lehet olvasni arról, hogy a Windows 10 következő nagy frissítőcsomagja egy elég komoly dizájnváltást hoz majd, már ami a felhasználói kezelőfelületet illeti, ennek egyes részleteivel kapcsolatban már több hír is megjelent. Az egyelőre nem derült ki, hogy az említett előadás keretén belül pontosan mi lesz a téma, de jó eséllyel az említett dizájnváltás játszhatja a főszerepet, hiszen ez a legjelentősebb változás, amiről az elmúlt hónapok folyamán szó esett.

Érdekesség, hogy nagyjából 5 hónappal ezelőtt adott fel a Microsoft álláshirdetéseket, amelyek keretén belül a Windows felhasználói kezelőfelületének átalakításával kapcsolatban keresnek munkaerőt, ami alighanem a Sun Valley frissítéshez kapcsolódó változásokra utal. Az akkori munkaköri leírásban szerepelt, hogy a Windows felhasználói élményt kell fokozni a dizájn megfiatalításával, ami azt jelzi majd a felhasználók számára, hogy a Windows visszatért. Ennek részei lesznek a modern dizájnelemek, a jobb animációk, illetve az új szolgáltatások, amelyek a Windows Start menüt, az Action Centert, illetve a Fájlkezelőt is érinteni fogja.

Galéria megnyitása

Nincs kizárva, hogy a Windows 10X fejlesztésekor szerzett tapasztalatokat is beépítik a Windows 10-be, ugyanis a Windows 10X parkolópályára került, de a legutóbbi hivatalos információk szerint a Windows 10 részeként biztosan találkozunk majd egyes újításaival, miután a dupla kijelzős eszközök bevetését lényegében leállították.

Arról is szó esett már, hogy a következő frissítés alkalmával a Microsoft Store is alaposan átalakul annak érdekében, hogy vonzóbb legyen a szoftverkínálat a felhasználók számára, ezáltal a fejlesztők is kedvet kapjanak a munkához, méghozzá az eddiginél jóval szabadabb formában.

A felsoroltak mind-mind a 21H2 frissítés részét képezhetik, ami valamikor idén ősszel mutatkozhat be. Akármiről is lesz szó a 2021. június 24-én tartandó virtuális előadáson, a legfontosabb információkról természetesen be fogunk számolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap