Vegyél maszkot játékpénzből!

Vegyél maszkot játékpénzből!

A számítógép optimalizációs programok az ősidők óta léteznek. Néhány ezek közül viszont csak népszerű trójai program volt, míg mások tényleg hasznosnak bizonyultak bizonyos helyzetekben. Manapság az operációs rendszerek beépített optimalizációs folyamatai is elégnek kellene, hogy legyenek (pl. Windows 10 játék üzemmód), de ha mégsem, akkor az egyik ilyen szoftver, ami a segítségedre lehet az a Razer Cortex.

Amikor valaki a Razer programját használja, akkor pontokat gyűjt, amiket idővel beválthat ajándékokra, így játékokra is. A gamer vállalat most egy teljesen új akciót is indít, amivel a koronavírus elleni harcban vehetjük ki a részünket úgy, hogy az összegyűjtött pontjainkat maszkokra költjük el. Olyan sebészi maszkokról van szó, amelyek világszerte, a frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozók számára kerülnek adományozásra.

Galéria megnyitása

"Felhívjuk a gamer-közösséget, hogy azt tegyék, amiben a legjobbak vagyunk: maradjanak otthon és játsszanak, ráadásul most egy jó ügy érdekében!" - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója. „A Razer különleges szoftver- és szolgáltatás-ökoszisztémájának középpontjában mindig is a játékosok álltak, most pedig már arra is van módunk, hogy a gamer közösség közvetlenül hozzájáruljon a Razer legfontosabb COVID-19 elleni kezdeményezéseihez. Azokkal, akik elég „nagy játékosok” ahhoz, hogy szembenézzenek a kihívásokkal, izgatottan várjuk, hogy hány maszkot tudunk közösen felajánlani.”.

A Paid to Play program mellett a játékosok Razer Gold segítségével is hozzájárulhatnak a maszk-adományokhoz, hiszen emellé 1000 Razer Silvert kapnak.

Silverjeik felajánlásával a játékosok világszerte eddig már több, mint 30 000 maszkot adományoztak.

Ez az új kezdeményezés a Razer folyamatban lévő #RazerForLife kampányának a része, amelynek célja, hogy a COVID-19 világjárvány idején támogassa a közösségeket és vállalkozásokat, valamint kiegészíti a Razer által a világszerte érintett közösségeknek történő, 1 millió maszk adományozására vonatkozó kötelezettségvállalását.

A Razer Cortex PC a razer.com/cortex webhelyen érhető el Windows 10, Windows 8 és Windows 7 rendszerekre. Április óta a Windows Game Bar része is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap