USB-s masszázssisak, ami AAA elemekkel is működik

A Thanko legújabb kiegészítője elsőre furcsának tűnik, viszont abszolút nem biztos, hogy teljesen haszontalan.

USB-s masszázssisak, ami AAA elemekkel is működik

Sokszor botlunk bele érdekesebbnél érdekesebb USB-s kütyükbe, amelyek néha haszontalanok, néha hasznosak, máskor pedig értelmetlenek, viszont humorosak. Most egy olyan érdekességre sikerült rátalálni, amely humoros ugyan, de nincs kizárva, hogy egyesek számára hasznos – még ha ezt nem is vallják be a nagy nyilvánosság előtt.

A japán Thanko, ami érdekes USB-s eszközök tervezésével foglalkozik, most egy újabb termékkel sokkolja a felhasználókat. A friss kütyü nem más, mint egy USB-s sisak, amely több rezgőmotort is tartalmaz, így tulajdonképpen fejmasszázs-funkciót kínál. Az újdonság USB porton keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot, de ha USB port éppen nincs kéznél, akkor három darab AAA elemmel is felszerelhető a termék, így PC nélkül is élvezhető áldásos hatása.

A sisak formájú kiegészítő elég bizarr látvány, de nincs kizárva, hogy kellemes a használata, ha éppen fejfájás gyötri az embert – vagy ha csak egyszerűen egy kiadós masszázsra vágyik. A 434 grammos sisak bizonyos keretek között testre szabható, így könnyedén beállítható úgy, hogy használata valóban kényelmes legyen. A gondosan belőtt frizurának ugyan búcsút mondhatunk, de cserébe kimasszírozza a belőlünk a munka közben felgyülemlett stresszt, valamint csillapítja a fejfájást is, legalábbis gyártója szerint. A masszázs intenzitása természetesen változtatható, méghozzá a sisakon található szabályzó segítségével.

Az érdekes kis kiegészítő ára 2980 japán jen, ami nagyjából 6400 forintos összeget jelent. Az egyelőre nem tudható, hogy a masszázssisak Európában elérhető lesz-e a közeljövőben, az viszont biztos, hogy a gyártó webáruházában már kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward