Űrbe ment a Galaxy S10

Űrbe ment a Galaxy S10

Láttunk már olyat, hogy egy okostelefont légballonokkal az űrbe röpítettek, és a Samsung malajziai képviselete úgy érezte, hogy a jubileumi Galaxy S modellnek is át kell ezen esnie. Korábban a malajziai Samsung még ilyennel sosem próbálkozott, de a projekt sikerrel zárult, és a szakemberek megosztották, hogy milyen felvételeket készített a magasban a Galaxy S10.

A Samsung Malajzia egy olyan eszközt készített az űrutazásra, ami nem csak egy, hanem összesen tíz darab Galaxy S10 készüléket tartalmazott, és mindegyiket úgy állították be a tervezők, hogy folyamatosan videókat és fotókat rögzítsenek az út során. A hatalmas légballonnal a közel tucatnyi Galaxy S10 okostelefonnal a fedélzetén 80 ezer láb magasba emelkedett a hivatalos beszámoló szerint, ami nagyjából 24,4 kilométernek felel meg.

A cég még egy kisebb nyereményjátékot is kitalált a projekt mellé. Az érdeklődőknek lehetősége volt megtippelni, hogy a visszatérő szerkezetek hol fognak pontosan földet érni (GPS koordináta alapján), és a 10 legjobb tippelő kapott ajándékba egy teljesen új Galaxy S10 példányt. Arról nem szólt a fáma, hogy mennyi időt vett igénybe a mobilok utazása az űrbe, valamint hogyan sikerült a visszatérésük. És azt sem lehet tudni, miként bírták a nem mindennapos megpróbáltatást a készülékek.

Yoonsoo Kim, a Samsung Malajzia vezetője elmondta, hogy ezzel a Galaxy S10 nemcsak képletesen, hanem szó szerint is új magasságokba ért el. A vállalat nagy reményeket fűz a mobilhoz, melynek az értékesítése a napokban indult, és hazánkban is megvásárolhatóak. Az előrendelések mennyiségéből arra számítanak az elemzők, hogy a vártnál érezhetően nagyobb példányszámban fogyhatnak az új SGS széria tagjai.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap