Unreal motor az FBI-nak

Az Epic újabb licensz szerződést zsebelt be nemrég, bár ezúttal a megrendelő kissé eltért a megszokottól.

Unreal motor az FBI-nak

Az Epic újabb licensz szerződést zsebelt be nemrég, bár ezúttal a megrendelő kissé eltért a megszokottól. Az Unreal 3-as motort mostantól az FBI szervei is használni fogják. Az amerikai hírszerző hivatal szimulátorokhoz és tréning programokhoz fogja felhasználni az oly sok videojátékot mozgató fejlesztői toolkitet.

A bejelentés egy új megállapodás részét képezi az amerikai szimulátor fejlesztő Virtual Heroes-zal. A technológiát számos részlegnél és kormányhivatalnál hasznosítják majd az újonnan megalapított Unreal Government Network-ön belül. Jelenleg futó UGN projektek közt van olyan, ami katonai orvosok részére készül, de csinálnak egyedi modell integrációs és képalkotó alkalmazásokat más belső megrendelőnek.

Az Epic kifejezte örömét, hogy játékmotorja más piacokon is hasznosnak bizonyulhat. A Virtual Heroes korábbi munkái között van a seregebe való toborzáshoz használt játék, űr szatellit szimulátor (Moonbase Alpha) és katasztrófa felkészítő orvosi szimulátor (Zero Hour: America's Medic).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward