Újabb AMD-s szakember szegődött az Intelhez

Egyre komolyabb csapat dolgozik azon, hogy az Intel videokártyái meghódíthassák a teljes piacot.

Újabb AMD-s szakember szegődött az Intelhez

Az Intelnél nagyon komoly szakembergárda gyűlt össze az elmúlt hónapok folyamán, akik mind-mind segíteni fognak a vállalatnak abban, hogy sikerre vigye videokártya-piaci terveit. A legújabb „szerzemény” Devon Nekechuk, aki 2017 óta dolgozott az AMD kötelékében, ahol a Radeon sorozatú videokártyák teljes életciklusuk alatt történő menedzselése volt a feladata. Ebbe beletartozott minden, ami szükséges egy videokártya „megálmodásától” az elkészítésén át egészen a piacra dobásáig.

Galéria megnyitása Devon Nekechuk A szakember tehát együttműködött a stratégiát tervező csapattal, a termékfejlesztésért felelős mérnöki csoportokkal, valamint a marketing és az értékesítő részleggel is. Gyakorlatilag a videokártyákhoz kapcsolódó termékmenedzsment vezetőjeként dolgozott, azaz elég komoly pozíciót bíztak rá a cégnél.

Devon Nekechuk 11 évnyi AMD-s munka után a hírek szerint idén februárban csatlakozott az Intelhez, ahol grafikai termékigazgatóként folytatja pályafutását, azaz az Intelnél is komoly szerepet szánnak neki. Az új munkahely egyébként tömve van régi AMD-s munkatársakkal, hiszen itt dolgozik már a Radeon Technologies Group korábbi vezetője, Raja Koduri, valamint az AMD marketing csapatának jeles tagja, Chris Hook is. Rajtuk kívül több igazi veterán is erősíti a csapatot, mint például Jim Keller, aki az AMD-nél és a Teslánál egyaránt dolgozott már, de itt van az Nvidia egyköri technikai marketingigazhatója, Tim Peterson, valamint az AMD RTG csoportjának korábbi marketing és kommunikációs igazgatója, Heather Lennon is.

A fentiek alapján egész komoly csapatot építettek fel az Intelnél annak érdekében, hogy a vállalat videokártyái beválthassák a hozzájuk fűzött reményeket. A termékek várhatóan 2020 folyamán jelennek meg kereskedelmi forgalomban, népszerűsítésük azonban már hónapokkal ezelőtt megkezdődött. Néhány órája az is kiderült, hogy az Xe sorozat tagjai hardveres ray-tracing gyorsítással érkeznek majd, egyéb technikai részleteket azonban nem árultak el velük kapcsolatban. Az elkövetkező hónapok folyamán azonban egészen biztosan napvilágot láthatnak a régóta várt részletek, amelyekre már nagyon kíváncsi a piac és a publikum is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap