Új történeti előzetesen a Nioh 2

Új történeti előzetesen a Nioh 2

Ahogy korábban a kiadó Koei Tecmo megígérte, befutott a Nioh 2 új történeti előezetese. A fejlesztő Ninja Theory láthatóan ugyanazon az irányvonalon mozog, mint az előd esetében, azonban a kérdések leginkább a PC-s port körül forognak jelenleg, hiszen az szinte biztos, hogy a játék jó lesz.

Ahogy az eredeti játék, úgy a folytatás is először csak PlayStation 4-re fog megjelenni, mégpedig március 13-án, azonban a készítők nem csinálnak titkot abból, hogy az elődhöz hasonlóan ez is érkezik majd PC-re. Mindenesetre az első Nioh esetében majdnem egy évet kellett várni, hiszen az anyag februárban jelent meg a konzolra, majd ugyanabban az évben novemberben érkezett meg PC-re. A történetet tekintve egy előzményre számíthatunk, ami a korabeli Japánra épít, nyilvánvalóan misztikus elemekkel alaposan megtűzdelve, azonban egy olyan időszakban veszi kezdetét, amikor az előző rész főszereplője, Willliam még meg sem született.

Az új előzetes alapján arra számíthatunk, hogy a háború alaposan zajlik, és annak minden nyomorúsága érinti a szereplőket a 16. századi Japánban. Az első részt mindenesetre eléggé kedveltük annak idején, ahogy a teszben írtam: "Összességében a Nioh egy hosszú, változatos, nagyon kidolgozott akció-szerepjáték. A harcrendszer komplexitása és a játék nehézsége miatt nyilván nem mindenkinek ajánlható, de akinek tetszett a Dark Souls és/vagy a Ninja Gaiden, annak tulajdonképpen ez is egy kötelező alkotás - hozzátéve, hogy a Nioh valójában a saját útját járja, és nem egyszerű másolata semelyik szellemi elődjének sem."

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap