Új játékon dolgozik a Dead Space fejlesztője

A sorozat nem tűnik el a süllyesztőben, de a csapat valami új, érdekes címen dolgozik.

Új játékon dolgozik a Dead Space fejlesztője

Patrick Söderlund az EA Gamestől elmondta, a Visceral Games jelenleg valami teljesen új címen dolgozik. Elárulta, ez a cím "közel áll az Electronic Arts szívéhez", és mellesleg egy "hatalmas márka".

Ugyanakkor az úriember igyekezett leszögezni, hogy a Dead Space-franchise nem halott, közel sem. Egyszerűen annyiról van szó, hogy pihen, amíg a Visceral csapata valami máson tevékenykedik. "Ha más szemszögből nézzük a dolgot: jobb, ha valami olyat csinálnának, amit már négyszer megcsináltak előtte? Vagy jobb, ha valami teljesen újba kezdenek, amit ők is nagyon szeretnek, és amibe teljes gőzzel bele tudják vetni magukat?"

Söderlund szerint ahhoz, hogy a minőséget garantálni tudják, nem kötelezhetik a csapatot arra, hogy egy olyan folytatást készítsenek, amit most jelenleg nem tudnának szenvedélyesen csinálni. A csapat a legfontosabb, és hogy érdekelje őket a projekt. "Minden más csak ezután jön. Pénz, idő, minden csak másodlagos".

Söderlund egyelőre nem tudja megmondani lesz-e új Dead Space-játék, és ha igen, akkor mikor. Viszont azt újra megerősítette, hogy nem lőtték le a címet. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Dead Space 3 nem teljesítette a kiadói elvárásokat, már ami az eladási számokat illeti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward