További mobilos játékokon dolgozik a Blizzard

Úgy tűnik, hogy a Blizzard a legtöbb saját játékából készítene valamilyen mobilos változatot.

További mobilos játékokon dolgozik a Blizzard

Hiába közölte jó előre a Blizzard, hogy ne számítsunk a Diablo 4 bejelentésére a BlizzConon, a közönség így is letörve és felháborodva fogadta a mobilos Diablo Immortal bejelentését. Ezt követően a társalapító Allan Adham némi magyarázkodásba is kezdett, de úgy látszik, hogy a közönség visszajelzésének nincs nagy hatása a Blizzard további terveire.

Allan Adham ugyanis egy sajtótájékoztató keretein belül (amit egy koreai YouTube-oldal közvetített) elmondta, hogy a Blizzard további mobilos projekteken dolgozik, és a Diablo Immortal csak a kezdet volt.

"Az utóbbi években egyre többen játsszunk már elsődlegesen a mobiltelefonunkon a számítógép vagy a konzol helyett, úgyhogy jelenleg a legjobb fejlesztőink közül sokan újabb mobilos játékokon dolgoznak a különböző saját címeinkre építkezve. Ezen projektek közül néhányan külsős partnerekkel valósítunk meg, mint a Diablo Immortalt, néhányat pedig teljesen mi magunk készítünk. Ezekkel kapcsolatban több információval csak később tudok szolgálni" - mondta Adham.

A tásalapító hozzá tette, jelenleg több játékot fejlesztenek a Blizzardnál, mint bármikor korábban, és hogy azért kezdtek el aktívabban foglalkozni a mobilos platformokkal, mert azokon már olyan minőség érhető el, mint PC-n vagy konzolon. Ezen kívül például a Diablo Immortal esetében fontos szempont volt, hogy egy jóval tágabb közönséggel tudják megismertetni a Diablo világát, és ebbe nem csak a keletet érti bele, hanem például azokat az amerikai fiatalokat, akik már elsősorban a mobiljukon játszanak.

De azért mondott valami megnyugtatót is, igaz, ezt már hallottuk korábban: "A keményvonalas PC-s rajongóinknak azt tudom mondani, hogy több csapatunk is dolgozik több bejelentetlen Diablo-projekten, szóval nem feledkeztünk meg róluk. A jövő fényes, hamarosan jelentkezünk" - fejezte be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap