Todd Howard szerint a Starfield a prioritás a Bethesdánál

A The Elder Scrolls VI-nak várnia kell.

Todd Howard szerint a Starfield a prioritás a Bethesdánál

A tavalyi E3 során a Bethesda többek között két nagy bejelentést tett: az egyik a Starfield, a másik a The Elder Scrolls VI volt. Sajnos a játékok készültének tényénél nem is tudtunk meg többet, és a trailerekből sem derült ki semmi, sőt, Todd Howard az év elején azt mondta, egyik projekt sem lesz ott az idei E3 műsorán.

Howard egy hosszú interjút adott most az IGN-nek, melyben úgy fogalmazott, hogy a Starfield rajongóinak türelmesnek, a következő Elder Scrolls-epizódért lelkesedőknek pedig nagyon türelmesnek kell lenniük.

A riporter rámutatott arra, hogy akár egy évtized is eltelhet a Skyrim és az új rész között, Howard pedig elismerte, hogy a szünet már most is hosszú, de szerinte néha jó kihagyni dolgokat. Úgy vélte, hogy ha egyszer tényleg látjuk majd a játékot, és azt, hogy mire gondol a stúdió, jobban érthető lesz, technikailag mit szeretnének csinálni.

Az egyik ok, amiért a Bethesda hajlandó hosszabbra hagyni a szünetet, a The Elder Scrolls Online, mely népszerű és a rajongók elfoglalhatják magukat vele. Single player oldalon a Skyrim még mindig ott van az élvonalban, és mindkét játék bérelt hellyel rendelkezik a Steam top 100-as listáján.

Howard szerint bármin jelentetik meg a Skyrimet, sikeres lesz, a modokkal pedig gyakorlatilag végtelen ideig szórakoztathat minket, még nyolc évvel a megjelenés után is. A The Elder Scrolls VI-ot úgy kell megtervezniük, hogy minimum egy évtizedre szóljon.

Amikor teljes erővel a fejlesztésére fókuszálnak majd, valószínűleg minden stúdiójuk részt vesz a munkában. Jelenleg azonban olyan jól teljesít a franchise, hogy lehetőségük van a Starfieldre összpontosítani, a The Elder Scrolls VI-nak pedig kicsit várnia kell.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap