Shop menü

TÖBB ÚJ JÁTÉK ÉS HASZNOS SZOFTVEREK IS JÁRHATNAK AZ ÚJ INTEL VIDEOKÁRTYÁVAL SZERELT PC-K MELLÉ

A 370 dollárnál is magasabb átlagos értéket képviselő csomag a noteszgépek és az asztali számítógépek mellé járhat, amennyiben azok megfelelő hardverrel rendelkeznek, és az adott kereskedő is részt vesz a programban, akitől a portékát vásároljuk.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Több új játék és hasznos szoftverek is járhatnak az új Intel videokártyával szerelt PC-k mellé

Az Intel a jelek szerint egy új Software Advantage Programot indított, ami ezúttal az Arc A5-ös és Arc A7-es videokártyával szerelt komplett konfigurációkat érinti, legyen szó asztali számítógépekről, vagy éppen noteszgépekről. Ezek a termékek egyelőre nem minden régióban érhetőek el, ám idővel remélhetőleg több országban is megkezdődik a forgalmazásuk, és remélhetőleg a DIY piacra szánt videokártyák érkezésére sem kell már sokat várni – az Arc A770 például nagyon hamar megjelenhet a friss ígéret szerint, méghozzá az Arc A750-es modellel karöltve.

No de térjünk vissza az akcióra, illetve annak részleteire. A vállalat hivatalos odalán egy táblázatban foglalták össze, hogy melyek azok a videokártya-processzor kombinációk, amelyek mellé járnak az új játékok és a különböző szoftverek, ez a táblázat az alábbiakban tekinthető meg.

A megfelelő rendszerek mellé az alábbi játékokat járnak, kivétel nélkül mind a négy:

  • Call of Duty®: Modern Warfare® II (Teljes letöltés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 69,99 amerikai dollár)
  • Ghostbusters: Spirits Unleashed (Teljes letöltés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 39,99 amerikai dollár)
  • Gotham Knights (Teljes letöltés, átlagos kiskereskedlemi értéke: 59,99 amerikai dollár)
  • Vampire: The Masquerade® – Bloodhunt™ (Játékon belüli tartalom, átlagos kiskereskedelmi értéke: 20,00 amerikai dollár)

A fenti játékok tehát a kínálat részét képezik, ám annak érdekében, hogy ne csak játékokat, de hasznos szoftvereket is tartalmazzon a csomag, néhány alkalmazás is bekerült a kínálatba. Fontos, hogy a lenti 5 szoftverből csak 3 választható egyidejűleg, nem mind az öt, ám ez így is egy jó akciónak ígérkezik.

Íme a szoftverek listája:

  • PowerDirector 365™ (Teljes letöltés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 69,99 amerikai dollár)
  • D5 Render™ (Előfizetés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 114,00 amerikai dollár)
  • MAGIX Video Pro X14 (Előfizetés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 60,00 amerikai dollár)
  • Topaz Gigapixel AI (Teljes letöltés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 99,99 amerikai dollár)
  • XSplit Premium Suite (Előfizetés, átlagos kiskereskedelmi értéke: 60,00 amerikai dollár)

Az akció igazából 2022. augusztus 25-én már el is kezdődött a hivatalos tájékoztatás alapján, a záró dátum pedig 2022. december 31-e lesz, a kapott kódokat pedig 2023. január 31-ig válthatják be az új konfigurációk tulajdonosai.

Ahogy az lenni szokott, az akció nem minden régióban és nem minden kereskedőnél lesz elérhető, ám ennek részleteivel kapcsolatban konkrét információt egyelőre nem osztott meg az Intel.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére