The Last of Us: Mit kapunk a szezonbérletért?

Mint kiderült, a Naughty Dog ígéretes új címéhez tartozó szezonbérlet egy sztori DLC-t és két multiplayer letölthető tartalmat foglal magába.

The Last of Us: Mit kapunk a szezonbérletért?

Mint kiderült, a Naughty Dog ígéretes új címéhez tartozó szezonbérlet egy sztori DLC-t és két multiplayer letölthető tartalmat foglal magába. A bejelentés a PlayStation Blogon bukkant fel, ahol azt is elárulták, hogy "jó" szokás szerint €19.99 avagy $19.99 lesz az ára, mert mi európaiak megérdemeljük ezt az átváltási arányt. A bérlettel 30%-ot spórolhatunk az áron azzal szemben, mintha egyenként vennénk meg a három DLC-t.

A Season Pass ezen túl is tartogat még néhány extrát: megnövelt sebességet a gyártó szakmák űzésénél, gyorsabban regenerálódunk, illetve sebesebben töltjük újra a 9mm-esünket és a puskánkba is több töltényt tudunk rakni. Ennek tetejébe jár még egy 90 perces exkluzív "Így készült" videó is, melynek címe Grounded (az Area 5 készíti).

Az első DLC megjelenéskor elérhető lesz, a játék megkezdése előtt el is indíthatjuk a letöltést, ha úgy tetszik. Ami pedig a két multis tartalmat illeti, azok új térképeket és hasonlókat hoznak majd a játékmódhoz, melyről egyelőre alig tudunk valamit.

A PS3 exkluzív játék és a bérlet mától lesz előrendelhető a PlayStation Store-ból, amennyiben megfelel számotokra a digitális verzió. A The Last of Us június 14-én landol a boltok polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward