Tavasszal jön a Supreme Commander 2

A Square Enix tudtunkra bocsátotta, hogy a Supreme Commander második epizódja 2010 tavaszán érkezik majd meg PC-re és Xbox 360-ra. A történet 25 évvel az első rész eseményeit követően veszi fel a fonalat. Az Egyesült Földi Föderáció, az Aeon Illuminate és a Cybran Nemzet közötti törékeny békének "nagy meglepetésre" vége szakad...

Tavasszal jön a Supreme Commander 2

A Square Enix tudtunkra bocsátotta, hogy a Supreme Commander második epizódja 2010 tavaszán érkezik majd meg PC-re és Xbox 360-ra. A történet 25 évvel az első rész eseményeit követően veszi fel a fonalat. Az Egyesült Földi Föderáció, az (Aeon) Illuminate és a Cybran Nemzet közötti törékeny békének "nagy meglepetésre" vége szakad...

Természetesen cafatokra szedik majd egymást hihetetlen látványos csatákban, amiket majd csodás egérgörgőnkkel ki-be tudunk zoomolni kedvünk szerint. A Gas Powered Games ezúttal igyekszik majd néhány karaktert és érzelmeket is belecsempészni a sztoriba. Vadi új fejlesztési rendszert kap majd a játék, amivel majd felturbózhatjuk, földi, vízi és légi egységeinket, a parancsnokot és az épületeket is. Ehhez Kutatás pontokra lesz szükség (Research Point), amiket úgy gyűjthetünk, hogy Kutató központokat építünk vagy tarolunk a csatatéren.

Új kísérleti egységek közt majd olyanokat találunk, mint a Colossus vagy a Cybranosaurus Rex (ötletes...), melyekhez bizonyára nem kevés nyersanyag szükségeltetik majd. Természetesen lesz multiplayer is, de arról egyelőre még nem szól a fáma.

Mindent összevetve jobb grafikát, játékmechanikát és kellemesebb kezelőfelületet ígér a fejlesztő, zökkenőmentes zoomfunkcióval. A játék jelenleg a korai alfa szakaszban tanyázik, a tavaszi megjelenés így abszolút kivitelezhető.

            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward