Tavasszal jöhet az összehajtható Samsung

És a legfrissebb pletykák szerint meglehetősen mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia a vásárlóknak.

Tavasszal jöhet az összehajtható Samsung

A Samsung a novemberi fejlesztői konferenciája keretében megmutatta az első összehajtható okostelefonját, viszont túl sok információt nem árult el ezzel kapcsolatosan. Az esemény óta eltelt néhány nap, és mostanra felbukkant pár információ pletyka szintjén az eszköz megjelenésével kapcsolatosan.

A jövőbe mutató okostelefon állítólag a Galaxy F széria első tagjaként kerülhet majd a boltokba, de ez már nem teljesen új pletyka igazából. Korábban a Galaxy X és a Galaxy F elnevezések merültek fel az összehajtható készülék kapcsán. Az „F” jelen esetben egyértelmű utalás lenne a „Foldable” angol szóra, amivel az eszköz formátumát illetik.

Mikor kerülhet a boltokba a mobil? Ez talán a legnagyobb kérdés az eszköz kapcsán, ugyanis a fejlesztői konferencián elhangzottak szerint nem fog egyhamar a kirakatokban landolni az elkészült termék. A Samsung úgy nyilatkozott az SDC 2018 keretében, hogy a tervek szerint ebben a negyedévben megindulhat a szükséges megjelenítő tömeggyártása, ebből pedig egyértelműen következett, hogy a kereskedelmi forgalomba idén már nem kerül a szerkezet. Nos, idő közben olyan hírek keltek szárnyra, hogy a vállalat márciusban dobhatja piacra a masinát, amennyiben minden jól megy a fejlesztést illetően. Ebből pedig arra következtethetünk, hogy talán a Mobil Világkongresszuson lesz a konkrét végtermék hivatalos bemutatója, de talán már a CES-en is fog némi iránymutatást adni ezzel kapcsolatban a Samsung.

Galéria megnyitása

A név és a megjelenés mellett arról is akadnak pletykák, hogy mennyibe kerülhet majd a formabontó okostelefon. Arról már korábban is voltak pletykák, hogy nagyon drágán kelletheti majd a bájait az eszköz, és most is úgy fest, hogy valóban ez lesz a helyzet. Állítólag a vállalat hazájában akár 2 millió koreai wont is elérheti az ajánlott fogyasztói ára, ami átszámítva nagyjából 1770 dolláros összegnek felel meg pillanatnyilag. És bár a Samsung W-szériájának „köszönhetően” azt nem lehet kijelenteni, hogy ez lehetne így a legdrágább mobilja a gyártónak, a Galaxy S és a Galaxy Note termékcsaládokban rajthoz álló készülékeket bőven túlszárnyalhatja, de még az iPhone XS Max is sokkal elérhetőbb lehet majd mellette. Persze ezen aligha kell igazából meglepődni, hiszen ennek a szerkezetnek igazán különleges a felépítése, amiből eredően rögtön kettő megjelenítő van a fedélzetén. Az összehajtogatható készülék a Samsung által elmondottak alapján egy 4,6 és egy 7,3 hüvelykes (Infinity Flex Display) panelt fog felvonultatni.

Galéria megnyitása

Amit még tudni lehet a pletykák alapján a hajtogatható okostelefonról, hogy 4G LTE hálózati modemmel fog befutni, mert állítólag nem ez lesz, aminél az 5G hálózati modemet először beveti majd a Samsung, azonban egyszerre kerülhet reflektorfénybe az összehajtható eszköz és a Samsung első 5G-s megoldása. Az új generációs hálózatok támogatása a híresztelések szerint az egyik Galaxy S10 variánsnál lesz először megoldott – alapjáraton az SGS10 nem lesz még 5G-s. Elvileg egyébként a Samsung nem dédelget túl nagyra törő elképzeléseket a „Galaxy F” iránti keresletet illetően, úgy gondolják, hogy talán 1 millió sem fogy majd belőle.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap