Találkozott a Nokia 3310 és a Pixel 3 Lite

Találkozott a Nokia 3310 és a Pixel 3 Lite

A Google hamarosan bemutathatja a Pixel 3 és a Pixel 3 XL kisebb (és olcsóbb) testvérét, amit egyelőre a legtöbb kiszivárgott anyag Pixel 3 Lite néven emleget. Korábban már láttunk erről az okostelefonról élő képeket, kiderült a specifikációjának egy jelentős része, és befutottak a főkamera első tesztképei is. Most pedig egy egész fotósorozat jelent meg az eszközről különböző mobiltelefonok mellett.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Pixel 3 Lite a legelső képen az első generációs Pixel mellett szerepel, majd a Pixel 3 XL társaságában találja magát, és az iPhone XR-rel, valamint az iPhone XS-sel is össze van vetve. Az utolsó felvételen pedig a jó öreg Nokia 3310 bukkan fel tőle balra. Ezek között már igazából túl sok párhuzamot nem lehet vonni, csak szinte csak a telefonálási képesség a közös nevező a Pixel 3 Lite-nál és a Nokia legendásnak tekinthető eszközénél. A Google okostelefonja biztosan nem fog akkora példányszámban elkelni, mint a finnek régi mobilja, de az élvezeti értékek terén lényegesen jobban szerepelhet majd.

Galéria megnyitása

Érdekességképpen meg kell jegyezni, hogy a mostani képeknél egyébként nem ugyanaz a kiszivárogtató, mint a korábbiaknál. Ez vagy azért lehet, mert időközben gazdát cserélt a rossz kezekbe került szerkezet, vagy több példány is van, amit illetéktelenek megszereztek. Az aktuális készülék mindenesetre teljesen ugyanúgy néz ki, a rikító zöld gomb is stimmel a kereten, valamint a hátlap is különböző felületű alul és felül.

A Sargo kódnév alatt futó készülékről nagyvonalakban azt lehet tudni jelenleg, hogy 5,56 hüvelykes IPS panelt kap majd 1080p-s felbontással, a Snapdragon 670 rendszerchip fog benne dolgozni, és 4/32 GB-os kivitelben biztosan kapható lesz. A készülék rendelkezik majd 3,5 milliméteres csatlakozóval, és egy 8, valamint egy 12 megapixeles egység fogja alkotni a kamerarendszerét. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy az okostelefon mikor kerülhet a boltokba, de nem lenne meglepő, ha már csak jövőre debütálna annak ellenére, hogy egyre több kiszivárgott információ kering róla a világhálón.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap