Szivárog az új Batman- és Suicide Squad-játék

Mindkettő nagyon ígéretesnek tűnik a kikerült információk alapján.

Szivárog az új Batman- és Suicide Squad-játék

Iparági bennfentesek újabb információkat szereztek a WB Games Montreal által fejlesztett Batman-játékról, valamint a Rocksteady által készített Suicide Squadról. Ezek alapján mindkettő nagyon ígéretesnek tűnik, és mindkettő megerősíteni látszik számos korábbi információt. Azonban, ahogy minden hasonló információt, természetesen ezeket is egy csipet sóval kell fogyasztani.

Batman: Gotham Knights

Tehát a WB Games Montreal által készített, most már gyakorlatilag biztosan Batman: Gotham Knights érkező anyag egy nagy, nyitott világban játszódik majd, természetesen városi környezetben, és valószínűleg azzal sem lövünk nagyon mellé, hogy ez Gotham City lesz.

Magát a várost 17 nagy körzetre osztják majd a fejlesztők, melyek mindegyikét egy Elit Talon irányítja majd. A történetben a főellenséget a Court of Owls nevű szervezet adja majd, ami végső soron uralja a várost, és az Elit Talonok tulajdonképpen az ő "képviselőik" egy-egy városrész fölött.

Ha egy Elit Talont megölünk, akkor az adott rész felett átvesszük az irányítást, és az bekerül Batman szervezete alá. Ezáltal hozzáférést kapunk majd különböző fejlesztésekhez, új craftolási anyagokhoz és egyéb előnyökhöz.

Az Elit Talonok alatt sima Talonok jelentik az ellenséges bűnszervezet különböző figuráit, akiket ugyan ideiglenesen kiiktathatunk, azonban egy bizonyos idő után visszatérnek, és természetesen bosszút szeretnének állni az őket kiiktató szuperhősön. Ezek alapján arra lehet gondolni, hogy a Middle-Earth játékokban látott Nemezis-rendszerhez hasonlatos dolog van készülőben, ami nem is lenne meglepő, hiszen a Shadow of Mordor és a Shadow of War és a WB Games berkein belül készült, igaz persze, hogy konkrétan más fejlesztőcsapatnál.

Úgy tudni, hogy végül lesz néhány igazi főellenség, akik valójában a Court of Owls mögött állnak titokban, mégpedig a Three Jokers (Geoff Johns készülő képregénye alapján)

A korábbi bekezdésben a "szuperhősök" nem véletlenül voltak többes számban, ugyanis az információk szerint négy főszereplőt kapunk majd:

  • Batman
  • Nightwing
  • Batwoman
  • Robin (Damian Wayne),

akik között bármikor szabadon válthatunk majd, legyen a város bármely különböző pontján - hasonlóan a Grand Theft Auto V főszereplőihez. Úgy tudni, hogy Harley Quinn egy bónusz karakter lesz, akit többek között az előrendelőknek adnak majd.

A megjelenés 2021 elején várható PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Steamre, Epic Store-ra és Google Stadiára.

Suicide Squad: Kill the Justice League

A Rocksteady által készített Suicide Squad: Kill the Justice League abban emlékeztet a WB Games által készített Batmanra, hogy itt is fontos lesz a több főszereplő jelenléte, azonban a jelenlegi információk szerint ez alapvetően egy kooperatív játékra épülő anyag lesz szerepjátékos elemekkel.

A sajnos a játék helyszínéről és világáról egyelőre még nem szólnak a szivárogtatások.

A játszható karakterektől viszont igen: Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, Cheetah, Bane, Poison Ivy, Scarecrow és Gorilla Grodd is elérhető lesz. Ezen kívül Deathstroke és Red Hood később érkeznek majd DLC formájában, az utóbbi pedig exkluzív lesz PlayStation-konzolokon.

A játék célja, hogy megöljük vagy elfogjuk a Justice League bizonyos tagjait, akik végső soron olyanok lesznek, mint a raid bossok egy MMORPG-ben.

A Justice League oldalán jelenleg a következő karakterekről tudni: Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman, Red Robin és Cyborg. Közülük Superman, Wonder Woman és Flash nem lesz megölhető, csak elfogható, Batman pedig azért marad ki az egészből, mert a Warner Bros. nem akarja, hogy ezt a karaktert bárki lássa megölve / elfogva.

A jelenlegi hírek szerint a Suicide Squad: Kill the Justice League csak az új konzolokra, Steamre, az Epic Store-ra és Google Stadiára érkezik majd, mégpedig 2021 végén.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap