Szeptember 20. lehet az új iPhone nagy napja

Szeptember 20. lehet az új iPhone nagy napja

Az Apple már hivatalosan is bejelentette, hogy az iPhone következő generációja szeptember 10-én fog bemutatkozni, most pedig már arról szólnak a pletykák, hogy mikor indulhat meg az okostelefon forgalmazása. Jelen állás szerint erre 10 nappal a bemutatást követően kerülhet majd sor.

Az iPhone-ok sosem attól a naptól kezdve vásárolhatóak meg, mint amikor bemutatkoznak, és ez idén sem lesz másként. Egy szolgáltatókhoz közel álló forrás arról számolt be, hogy az új okostelefonok előre láthatólag szeptember 13-tól lesznek rendelhetőek, majd ezt követően egy héttel, előre láthatólag szeptember 20-tól lehet őket megszerezni. Mindkettő dátum pénteki napot takar, ami abszolút illeszkedik az Apple eddig stratégiájához. A vállalat szinte a kezdetek óta óriási hangsúlyt fektet arra, hogy az első hétvégés eredmény jól sikerüljön, és általában ilyenkor három nap alatt több millió mobil szokott gazdára találni.

Galéria megnyitása
A kamerák kaphatják majd a legnagyobb hangsúlyt az új iPhone generációnál

Érdekesség a mostani, megjelenéssel kapcsolatos információhoz kötődően, hogy állítólag mindegyik új modell egyszerre fog a boltokba kerülni. Bár ez néhány éve még magától értetődő volt az iPhone-ok esetében, 2017-ben az iPhone X bő lemaradásban követte az iPhone 8 és 8 Plus páros, tavaly pedig az iPhone XR csúszott néhány hetet az iPhone XS és XS Max-hoz képest. Ebben az évben is három iPhone-nal érdemes számolni, de ha minden igaz, már a trió minden tagja megvehető lesz az első pillanattól kezdve.

Ahogy azt a korábbi években már megszokhattuk, az Apple valószínűleg nem minden piacon egyszerre indítja majd el az okostelefonokat, de egészen sok régió részesülhet belőle első körben. A vállalat a rajtnál vélhetően szeretne minél jobb eredményt elérni, és ennek érdekében talán a korábbinál több országot fog bevonni a premierbe. Az Apple mobiljai iránt az utóbbi időben jelentősen esett az érdeklődés, éppen ezért most fontos lenne, hogy a friss modell rajtja jól mutasson, szép eredményeket hozzon.

Jelen állás szerint az új iPhone-ok egyébként visszatérnek majd a korábban megszokott számozáshoz, így az iPhone XS/XR sorozat utódai az iPhone 11 néven kerülhetnek a boltokba, és a Plus helyett pedig már a Pro jelzőt veheti majd használatba a cupertinói brigád. Az eddigi visszajelzések alapján a felhasználók üdvözölnék ezt a lépést, mert az iPhone X, amit iPhone tíznek kellett ejteni, sokakat zavart.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap