Már biztosan tudjuk, mikor jön az új iPhone generáció

Az Apple speciális eseményre készül szeptemberben, és innovációról beszél.

Már biztosan tudjuk, mikor jön az új iPhone generáció

Az Apple az elmúlt években rendre szeptemberben jelentette be az új iPhone-ok érkezését néhány egyéb friss termékkel együtt, és idén sem lesz ez másként. A korábban vélt időpontban lesz az Apple következő különleges bemutatója, ezt most már hivatalosan is megerősítette a vállalat.

A cupertinói alakulat szeptember 10-én fogja lerántatni a leplet az új iPhone szériáról, aminek egyelőre még a nevével nem vagyunk tisztában, de azt már nagyvonalakban lehet sejteni, hogy milyen újításokat fog hozni. A vállalat a „By innovation only.” szöveggel harangozta be az eseményt, ami nem meglepő módon ezúttal is a Steve Jobs előadóközpontban lesz megtartva a vállalat monumentális főhadiszállásán. Ottani idő szerint délelőtt 10 órakor fog kezdődni az esemény, ami helyi idő szerint este 7 órát jelent. És nagyjából 2-2,5 órás előadásra lehet számítani a korábbi évekből kiindulva.

Galéria megnyitása

A főszerepet egészen biztos, hogy az iPhone fogja kapni a szeptemberi bemutató során. A vállalat az utóbbi időben folyamatosan csökkenő kereslettel kellett szembenézzen, és most megpróbálhat ezen fordítani. De az elemzők szerint nem lesz egyszerű feladata a vállalatnak, ha az árazáson nem módosít. A várakozások alapján ugyanis az iPhone-ok nem fognak gyökeresen változni idén – annak ellenére sem, hogy most innovációt hirdetett a vállalat. A kijelzők terén nagyjából minden maradhat a régiben a főbb paramétereket tekintve, a meghajtásról pedig már az Apple A13 rendszerchip fog gondoskodni, ami az elődnél nagyobb tempót és jobb hatékonyságot hozhat. A legjelentősebb újítás jelen állás szerint az lesz, hogy már triplakamerát használhat a vállalat, és ehhez köthetően több fejlesztés is megjelenhet. Továbbá jöhet még fordított vezeték nélküli töltés, új generációs Face ID, jobb vízállóság, esetleg C-típusú USB, de ezek közül egyáltalán nem biztos, hogy minden megvalósul.

Az új mobilokon felül az Apple előrukkolhat még az Apple Watch ötös szériájával, aminek kapcsán túlságosan jelentős változásokról egyelőre a pletykák szintjén nem lehetett hallani. Állítólag a Watch Series 5 már olyan OLED kijelzőt is kaphat, ami a JDI készít, de ez a felhasználók szempontjából nem releváns. Annak viszont őrölhetnek majd az emberek, hogy elvileg készül kerámia és titán variáns is a viselhető kiegészítőből. A Watch Series 4 óriási siker lett, szóval az utód kemény feladat elé néz, ha magasabbra szeretné tenni a lécet. A szeptember 10-i rendezvényen a vállalat előrukkolhat új iPad Próval is, és befuthatnak friss személyi számítógépek is bármilyen fronton, valamint egyéb meglepetéssel is készülhet a cég.

Mint szinte minden alkalommal, az Apple ezúttal is lehetőséget nyújt majd arra is, hogy online közvetítésen kövessék a felhasználók a rendezvény minden mozzanatát. Így azok is részesülhetnek majd az élményből, és minden információból, akik a helyszínre nem tudnak eljutni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap