Rengeteg újdonság érkezett a Red Dead Online-ba

A legújabb frissítés igazi aranybánya.

Rengeteg újdonság érkezett a Red Dead Online-ba

A Red Dead Redemption 2 „internetes játszótere”, a Red Dead Online számos visszajelzést kapott a bétaidőszakban, a fejlesztő Rockstar Games meg is köszönte a résztvevők segítségét. A jelentős részben ezekre alapozott, legfrissebb update egész rakásnyi lehetőséget hozott magával.

Az A Land of Opportunities keretében új kooperatív küldetések érkeztek, melyekben folytatódik Jessica LeClerk bosszúhadjárata. Eddig nem látott karakterekkel és típusokkal bővültek a Free Roam feladatok, a Posse Versus Challenges részeként pedig bekerült a kompetitív horgászat is.

Utunk során bármikor segítségre szoruló vándorok, vagy prédára leső, magányos lovasok jöhetnek szembe, ezért mindig nyitva kell tartanunk a szemünket. A városokban és az őrhelyeken privát és nyilvános pókerasztalok állnak rendelkezésünkre.

Az új Showdown mód, az Overrun a legtöbb területet birtokló játékost jutalmazza a meccsek végén. Nem hiányoznak a friss fegyverek, ruhák és egyéb apróságok sem, a kínálat hétről hétre változhat.

Ha a héten belépünk a Red Dead Online-ba, 15 aranyrudat és 25 százalékkal több XP-t kapunk. Nagyobb zsákmány jár a kincsvadászoknak is, az Ultimate Edition tulajdonosai pedig 100RDO$-t és a Throat Slit emote-ot zsákolhatják be.

Május 21-én ismét újabb Free Roam küldetések és ruhák érkeznek korai hozzáférésű PS4-tartalmak társaságában, május 28-án friss játékmódok és kihívások várhatóak. Június 4-én jön a vonatfoglalós event és a Public Enemy Showdown mód, június 11-én pedig a Sport of Kings Showdown mód, valamint különböző ruhák.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap