Razer: Új változatban is elérhető az univerzális Kishi kontroller

A Razer ezt a kontrollert már az Xbox Game Pass Ultimate-hez igazította, és a felhőalapú játékhoz optimalizálta.

Razer: Új változatban is elérhető az univerzális Kishi kontroller

A Razer univerzális játékvezérlőjéről, a Kishiről még januárban hullott le a lepel a CES ideje alatt. Az eszköz elérhetővé vált már korábban Android és iOS rendszerű okostelefonok számára. Most pedig elkészült ennek egy különlegesebb „válfaja”, az Android (Xbox) változat.

A játékosoknak a kiszolgálását a Razer a mobilos vonalon is komolyan veszi. Bár új gamer okostelefont egy ideje már nem adott ki a vállalat, készített olyan kontrollert, amit rengeteg különböző mobillal lehet gond nélkül használni. És ezen a téren egy aktuális újítás a korábban bejelentett Kishiből készül Android (Xbox) kivitel, ami csak egyetlen, de a Razer szerint fontos dologban különbözik a mezei androidos változattól.

A Razer Kishinek az xboxos kivitele a fejlesztők keze nyomán kiemelkedően optimalizált lett a felhőalapú játékok kiszolgálásához, méghozzá nem is akármilyen játékokra kell itt gondolni, hanem az Xbox Game Pass Ultimate-et kihasználó megoldásokra.

Galéria megnyitása

Annak érdekében, hogy a vásárlók mindenképpen bele tudjanak kóstolni abba a különleges élménybe, amit a Xbox Game Pass Ultimate képes garantálni a felhasználók számára. Jár a termék mellé a tulajdonosok számára egy próbaidőszak, ami 14 napos. Tehát két héten keresztül ingyen élvezhetik a Razer Kishi Android (Xbox) játékvezérlő felhasználók a Microsoft által biztosított szolgáltatást.

Galéria megnyitása

A 14 napos próba-előfizetés alatt mindenki meggyőződhet ennek az előnyeiről, és rákaphat annyira, hogy a továbbiakban már külön fizessen is érte, ez ugyanis havidíjas. A Xbox Game Pass Ultimate hazánkban például 4200 forintot kóstál egy hónapra.

Ezért az összegért cserébe több mint 100 kiemelkedő népszerűségnek örvendő Xbox játékkal lehet szórakozni. Az új kontrolleren van dedikált Xbox Nexus, View és Menu gomb is már, ezeknek köszönhetően tud még jobb élményt nyújtani az Xbox „univerzumon” belül.

Galéria megnyitása

Természetesen a Kishit lehet majd használni nagyon sok általános androidos játékkal, amikhez adott esetben hálózati kapcsolat sem szükséges. A hagyományos, Androidra letölthető játékok között is nagyon sok van már, amit jól ki lehet használni egy ilyen univerzális kontrollerrel, mint a Razer megoldása.

Galéria megnyitása

A felhőalapú játék szeptember 15-én válik elérhetővé az Xbox Game Pass Ultimate-tel, a játékhoz pedig egy kompatibilis kontroller szükséges. Itt fog képbe kerülni a Kishiből létrejött Android (Xbox) változat. A Razer Kishi C-típusú USB-vel ellátott mobilokkal használható, szóval ennek mindenképpen teljesülnie kell a kompatibilitás érdekében, de ezen felül rengeteg készülékhez (145,3-163,7 mm x 68,2-78,1 mm x 7-8,8 mm) lehet a kiegészítőt csatlakoztatni.

Galéria megnyitása

A Razer Kishi Androidhoz (Xbox) mostantól érhető el, és az ára egy fokkal magasabb, mint a szimpla androidos megoldásnak. Az Egyesült Államokban 100 dollárt kell érte leszurkolni, míg az öreg kontinensen 110 euróba kerül. A készüléket először a hivatalos csatornákon keresztül lehet megszerezni, de hamarosan széles körben is elérhető lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap