PlayStation 4 - kezelőfelület, látványos reklám

 Hangulatos bemutatót kapott a felhasználói felület és a közösségi szolgáltatások, de van egy látványos tévéreklámunk is.

PlayStation 4 - kezelőfelület, látványos reklám

Ma már ugyan jelentkeztünk egy videóval, mely bemutatta, mennyire bonyolult egy játékot kölcsönadni a PS4-en, de a Sony azért komolyabb anyagokkal is készült.

Először is, érdemes megjegyezni, hogy Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide elnöke bejelentette, a PlayStation 4-es játékok régiózár nélkül kerülnek forgalomba.

Most pedig jöjjenek a videók. Az első egy elég látványos és ötletes reklám, ami arról próbálja meggyőzni a játékosokat, hogy ők bizony nem lehetnek átlagosak. Sőt, nagy dolgokra termettek.

Aztán a Sony kiadott egy videót, melyben főleg a felhasználói felület és a használhatóság kerül középpontba. Láthatjuk, milyen egyszerű megosztani videókat, kommunikálni egymással, vagy éppen egy külső eszközről követni, hogy a barátaink mit csinálnak a PlayStation Networkön. A csajozós-mexikóis körítés kicsit mondjuk túlzás, de értjük, mi itt a lényeg.

Végül pedig folytatódik a Sony "beszélgessünk a fejlesztőkkel"-sorozata. Ezúttal különböző stúdiók szakemberei beszélnek arról, miért nagyon ideális platform számukra az új konzol, illetve, hogy a PS4 egy igazi játékos masina lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward