Pár ingyenesen begyűjthető játék az ünnepekre

Leginkább az Epic Games tesz ki magáért ezúttal is.

Pár ingyenesen begyűjthető játék az ünnepekre

Senki nem szeretné, hogy az otthon töltött idő haszontalanul teljen, ezért szerencsére több kiadó is szívesen ajándékoz játékokat a szeretteinek, amennyiben azok hajlandók használni a kliensüket vagy a szolgáltatásukat.

A GoG Galaxy 2.0 megjelenéséről nemrég írtunk itt és ha szeretnéd, hogy egy új játékkal gyarapodjon a GoG-os könyvtárad, akkor máris javaslom, hogy gyűjtsd be a főoldalról a Postal 2-őt ingyen. A klasszikus elmebeteg játék, amiben a hét napjait kell átélnünk olyan izgalmas cselekmények között, mint a bevásárlás vagy a munkába menetel, sajnálatos módon nem rendelkezik magyar szinkronnal, viszont szerencsére lehetséges magyarítani, ezen az oldalon keresztül. A feltöltőnek hála leírással megtalálod, hogyan kell anyanyelvűvé tenni ezt a klasszikus 18+-os csodát.

Az Epic Games Store is új letölthető játékokkal kecsegtet. Az Escapists-ben egy börtön fogságából kell kiszabadulni, neked pedig ezt a folyamatot ügyesen meg kell szervezni.

Itt a másik megkaparíntható cím pedig a The Wolf Among Us, a Telltale Games játéka, ami a DC és Vertigo képregényeken alapszik. Döntéseink kihatással vannak a sztorira, vagyis egy izgalmas kalandban lehet részünk, amit mi befolyásolhatunk. Ha már a Postalnál kerestem magyarítást, a TaleHunters fordítócsapat munkáját is belinkelem, így a játék mind az öt epizódját zavartalanul élvezheted anyanyelvünkön, amennyiben telepíted a fordítást.

Viszont még nincs vége az Epic Games ajánlatainak. December 19-től ugyanis 12 napon keresztül minden nap egy új játékot tölthetünk le és tarthatjuk meg örökre őket ajándékként a könyvtárunkban. A The Game Awardsos trailerben pedig megismerhetjük az Epic Games jövő évi exkluzív kínálatát is.

Ha a Steamen szeretnél most akciósan ingyenes játékot bezsákolni magadnak, akkor ott a Draw Slashert ajánlom.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap