Ősszel érkezik majd az Age of Empires 4

Rengeteg videót kaptunk a készülő játékról.

Ősszel érkezik majd az Age of Empires 4

Az Age of Empires 4 létezéséről már régóta tudhatunk, viszont aránylag nagy csend volt körülötte. Az már régóta ismert információ, hogy nem lesz mikrotranzakció a játékban, de hogy pontosan mikor érkezik az új rész, az eddig csak sejthető volt. A Relic Games és a Microsoft viszont most rengeteg videóval készült a rajongóknak, amiből már tisztább képet kaphatunk a projekt állapotáról.

Az első, 26 perces videó autentikus környezetben, egy kedves kis birka, Baabarossa mellett készült, aki lelkesen kajál a háttérben, miközben hallgatja a bejelentéseket, amikből akadt is bőven.

Ha viszont nem vagy kíváncsi a teljes adásra, akkor az első 6 perces trailer már önmagában sokat mond az ősszel érkező játékról, érdemes először ezt megtekinteni:

A videóból egyértelműen kiderül, hogy megmaradt az eredeti AoE hangulat, miközben a játék remek új taktikai lehetőségeket is tartogat. Négy korszakon keresztül fog folyni a csata, a középkortól kezdve a feudális koron át, a kastélyok korán keresztül egészen a birodalmi korig.

A különböző civilizációk másfajta építményeket és egységeket fognak jelenteni, mindegyiknek meglesz a maga előnye és hátránya. A mongolok például a mobilitásuknak köszönhetően akár el is költözhetnek a kiindulási pontjuktól, ami izgalmas taktikai lehetőségeket tartogat.

Új és meglévő népcsoportok külön-külön is kaptak videókat. A következő 2 perces videóban például a normannokat ismerhetjük meg:

Az egységek el tudnak majd bújni az erdőben, ami szintén remek rajtaütési lehetőséget jelenthet az ellenség támadásának megállítására, vagy utánpótlásának a megcsapolásában.

Az Age of Empires: Definitive Edition sem lesz elsüllyesztve, sőt, új kiegészítőkkel készülnek a felújított második és harmadik részhez. Egy új kelet-európai civilizáció mellett érkezik a 2. részhez a kooperációs mód, míg az Age of Empires 3 az Egyesül Államok civilizációval bővül.

A Relic Games komolyan vette a feladatot, amikor rég letűnt háborús hadviseléseket kellett a képernyőkre átültetni. Hagyományőrzőkkel és történészekkel találkoztak, hogy hiteles maradhasson a játék. Az AoE közösség legfontosabb tagjai pedig beleszólhattak a fejlesztés menetébe és segítették a játékot élvezetes irányba terelni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap