Online FPS a Dead Space készítőitől

A Visceral Games online lövöldözős akciójátékot készít.

Online FPS a Dead Space készítőitől

A Dead Space sorozat és a Dante's Inferno készítői, a Visceral Games tagjai új, izgalmas online lövöldözős akciójátékon dolgoznak, legalábbis nem kevés agymunka árán erre enged következtetni az az álláshirdetés, amelyben új, izgalmas online lövöldözős akciójátékhoz keresnek multiplayeres fődizájnert.

A Visceral Games legutóbbi kirándulásának az online játékok széles mezején a Dead Space 2 multiplayer módja volt a gyümölcse, amely nem igazán lelkesítette fel a nagyközönséget. A jelentések még mindig arra utalnak, hogy a Visceral keményen dolgozik a Dead Space sorozat harmadik darabján, amely korábban majdnem lapátra került, mert bár jól fogyott az előző rész, anyagilag mégsem hozta az EA által elvárt sikert. Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, a harmadik rész a Tau Volantis nevű jeges bolygón fog játszódni, ahol az űr sötétje és hidege helyett a jég fehérségével és hidegével kell majd szembenéznie Isaac Clarke-nak - ahogy egyik olvasónk, I-bandee írta "a világ egyetlen hősének, akinek szenesvasaló van a fején".

Hogy az új online lövöldözős darabnak van-e valami köze a nem megerősített hírekben többször is emlegetett Dead Space FPS-hez, az még kérdéses, mivel a Dead Space 3-hoz hasonlóan egyik játékot sem jelentették még be hivatalosan.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward