Október 30-án érkeznek az Apple legújabb termékei

Az Apple már kiküldte a meghívókat, így most már biztos, hogy hamarosan újabb termékbemutatóra kerül sor.

Október 30-án érkeznek az Apple legújabb termékei

Az Apple idén ősszel már tartott egy nagyszabású rendezvényt, amelynek a coupertino-i Steve Jobs Theater adott helyet: ott az iPhone sorozat legújabb tagjai mutatkoztak be. A pletykák alapján sejthető volt, hogy rövidesen egy újabb őszi rendezvényre is kiküldi a vállalat a meghívókat, és erre nemrég sor is került.

Galéria megnyitásaA második őszi rendezvény helyszíne New York lesz, azon belül is a Howard Gilman Opera House épülete, ahol ezúttal új iPad Pro, illetve számos új Mac mutatkozhat be. Az iPad Pro sorozat várhatóan két taggal, egy 11 és egy 12,9 hüvelykes képátlójú változattal bővül majd, amelyek mindketten rendelkeznek Face ID támogatással, a kijelzőjük a teljes előlapot betölti, a Touch ID támogatástól azonban elbúcsúznak majd. A várakozások szerint a Lightning port helyét végre egy USB-C csatlakozó veszi át

Galéria megnyitásaA Mac sorozatban szintén számos újításra várunk. MacBook fronton egy 13 hüvelykes újdonság érkezésére lehet számítani, amely Touch Bar-t ugyan nem kap, viszont Touch ID támogatással felvértezik. Érkezése sok kérdést felvethet: például azt, hogy mi lesz a MacBook Air-rel, a 12 hüvelykes MacBook-kal, valamint a Touch Bar nélküli MacBook Próval. Utóbbi kettő 1299 dolláros induló áron kapható, a MacBook Air pedig évek óta nem frissült – az 1000-1500 dollár közé érkező MacBook egy kicsit mindhármuknak riválisa lehet, amennyiben tényleg érkezik.

Jó esély van a Mac mini frissítésére is, hiszen az apró almás asztali gép 2014 óta csipkerózsika-álmát alussza: az Apple teljesen megfeledkezett róla, még a legújabb processzorokat sem kapta meg, így még mindig a 2014-es hardvert kapja mindenki, aki ilyen Mac-re vágyik. Persze a Mac mini frissítésével az aktuális árszint is emelkedhet, de ez már egy másik történet.

Az iMac család szintén megérett a frissítésre, hiszen legutoljára tavaly júliusban frissültek az iMac-ek, majd decemberben az iMac Pro is befutott. Az iMac Pro várhatóan nem frissül, hiszen még alig egy éves, a normál iMac sorozat tagjai azonban új hardvert kaphatnak, amihez új kijelző is társulhat.

A következő Mac Pro érkezésére viszont még nincs sok esély, hiszen az Apple korábban elárulta, az alaposan áttervezett masina majd csak 2019 folyamán mutatkozik be. Várhatóan az iMac Pro is ekkor fog frissülni. Hogy bejönnek-e a felsorolt tippek? Erre október 30-án egészen biztosan választ kapunk, méghozzá EST időzóna szerint délelőtt tízkor, azaz helyi idő szerint 15:00-kor.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap