Nem fog értesíteni a kijelzőmentésről az Instagram

Nem fog értesíteni a kijelzőmentésről az Instagram

Február közepén számolhattunk be róla, hogy az Instagram nem csak arról fogja értesíteni a felhasználókat,havalaki megnézi a megosztott Történetüket, hanem arról is,haképernyőmentéstkészít róla. A vállalat szűk csoport bevonásával teszteltea funkciót, de most úgy fest, hogy ebből mégsem lesz semmi.

Az Instagram rohamléptékben fejleszti a szolgáltatását, főleg a Történetek az, ami meglehetősen sűrűn kap valamilyen új funkciót. Arra viszont egészen mostanáig nem tudtunk példát mondani, hogy egy nyilvánosságot kapó újítását visszavonta volna a vállalat, most viszont így döntött. A friss fejleményről a BuzzFeed számolt be belsős információkra hivatkozva, mivel hivatalosan nem is tájékoztatta a nyilvánosságota fejlesztéssel kapcsolatbanaz Instagram, így arra is kár számítani, hogy hivatalosan megerősítené a felszámolását.

Galéria megnyitása

Hogy milyen ok állhat a háttérben? A Snapchaten ugyanez a funkció már nagyon régóta működik, és mivel a Snap termékétől az Instagram eléggé sűrűn merít, így valószínűleg a képernyőmentések készítéséről való értesítést is innen vette aképmegosztó. Időközben viszont valószínűleg az Instagram rájött, hogy nagyon sok felhasználó éppen ennek a képességnek a hiánya miatt preferálja inkább a Történeteket a Snapchat helyett. Hogy mennyire nézik majd ezt jó szemmel azok, akik esetleg várták a funkciót? Nos, ezt nagyon nehéz megmondani, de feltételezhetően többet bukott volna az Instagram a lehetőség bevezetésével, mint az elvetésével.

A mostani fejlemény nem feltétlenül jelenti azt, hogy a továbbiakban is gond nélkül lehet majd képernyőmentéseket készíteni az átmeneti megosztással megjelenő tartalmakról. Elképzelhető, hogy az Instagram más módját választja annak, hogy megvédje az esetleges „rosszindulatú leselkedőktől” a jóhiszemű embereket. Egyes feltételezések szerint olyan technológiát vethet be az Instagram, ami ellehetetleníti majd a Történetek felületen a képernyőmentés készítését. (Több olyan applikáció is van már, ami így működik, szóval nem lenne példátlan a fejlesztés.)

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap