Ezek lesznek az EA jövőbeli játékai - EA Play összefoglaló

Az Electronic Arts az éjjel végre leadta streamer oldalak segítségével a saját E3-at helyettesítő műsorát, az EA Play-t.

Ezek lesznek az EA jövőbeli játékai - EA Play összefoglaló

A 45 perces bemutató az Apex: Legends-szel kezdődött, ahol a játék rendezője beszélt a szezon 5-ről, annak is az új eseményéről, a Lost Treasures-ről.

Természetesen vadonatúj megjelenések, játékmódok és kivégzések várhatóak. Érkezik például a mobil újraélesztő állomás és kinyílik az egyik bunker is.

A frissítés 23-án már tölthető is lesz, ráadásul hamarosan jön a Steames és a Nintendo Switch-es megjelenés, illetve mindez Cross-Play támogatással lesz még idén megtoldva.

Galéria megnyitása

A következő cím a The Sims volt, amiben kezdetben a játék rajongói beszélnek, mennyire fontos számukra a sorozat. A szép videó ellenére EA kicsit mostohán kezelte a sorozatot és nagy bejelentés se érkezett, viszont a 4. rész meglátogatja a Steam platformot is, így még több játékoshoz eljuthat.

A Command & Conquer Remasteredről is szó esett említés szintjén szó a többi Steamre megjelent EA játék példaképeként, hiszen a C&C támogatja a Steamen a Workshsopot is.

Az EA Originals részeként a felkarolt Indie stúdiók vezetői beszéltek a lehetőségekről, amit a kiadónak köszönhetően kaphattak meg.

Egy akció kalandjáték érkezik 2021-ben, aminek a rendezője a nagyszájú Josef Fares lesz. Az It takes two a Way Outhoz hasonlóan szintén kooperációs cím lesz.

A Zoink game egy furcsa tündérmesét kíván elhozni számunkra a Lost in Randomban, ami egy lányról szól, akinek az életét megtörte egy szomorú esemény. Útját egy Dice nevű kocka fogja segíteni, amit egy videóban meg is nézhetünk. Jövőre várható az érkezése.

A Final Strike Games egy 3v3 multiplayer játékon dolgozik, a Rocket Arenán, ahol a játékosok kompetitív környezetben harcolhatnak kizárólag rakétákkal. A hősök egyedi képességekkel lesznek megtámogatva és nem győzik hangsúlyozni a rakéták fontosságát a videóban. Július 14-én fog érkezni cross-play támogatással PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Az októberben érkező Star Wars Squadrons-ról is szó esett, sőt, ez volt a show maga. Az EA Motive kreatív rendezőjével (Ian Frazier) készült interjú, amiben arról beszél, hogy amióta az eszét tudja Star Wars rajongó, sőt, kifejezetten pilóta akart lenni, hiszen már gyerekkorában X-Wing belső tereket rajzolt, illetve ez a rajongás az egész csapatra igaz. Mivel már volt a Battlefront 2-ben tapasztalatuk az SW űrcsatáiban, így a választás rájuk esett, hogy dolgozhassanak egy önálló űrhajós epizódon. A céljuk az, hogy valami teljesen újat alkossanak és egy mély, kidolgozott játék készüljön el a végére.

Természetesen egyszerűen csak belehuppanhatunk a pilótafülkébe és lövöldözhetünk, de az igazi mélységet akkor kapjuk majd, amikor elkezdjük kihasználni a benne lévő lehetőségeket. Játszhatunk például majd a pajzsunk megerősítésével a gép hátulján vagy elején, a hajtóműből is kipréselhetjük a maximumot, majd kikapcsolva vehetünk 180 fokot fordulatot és hátrafelé driftelve lövöldözhetünk a minket üldöző célpontokra.

Galéria megnyitása

A játék teljes egészében játszható lesz VR-ban (PCVR és PSVR) és támogatni fogja a HOTAS kontrollereket is.

A játék a sztori móddal kezdődik, amiben választhatunk, hogy a Birodalom vagy az Új Köztársaság oldalán szállunk be a csatába.

Nagyon egyszerűen lehet majd beülni a multiplayer meccsekbe, ráadásul a cross-playnek hála nem is lesz probléma a barátainkat behívni a csatába.

Több hajóosztály közül választhatunk majd, hogy jobban illeszkedjen a stílusunk a csatába. A Fighter osztály a legtöbb szituációban jól fog működni, az Interceptorok nagyon gyorsak lesznek, amivel a többi játékos levadászására lesznek optimalizálva, a támogató osztály a csapattársakat fogja segíteni, a bombázók pedig a nagy hajók ellen lesznek hatásosak.

A hajók minden szempontból módosíthatóak lesznek és az összes elem (beleértve a kozmetikai cuccokat is) megszerezhető lesz csupán csak játékkal, valódi pénz használata nélkül.

A dogfigt modban 5v5 csatában kell helytállnunk, míg a Fleet Battles több fázisú ütközeteket hoz el, ahol akár botokkal együtt is játszhatunk.

A játék október 2-án érkezik, ez pedig az első gameplay videó:

Az EA Sports is tiszteletét tette a shown a Madden NFL-el és a Fifával, vagyis azzal a két sportággal, ami szinte minden kontinenst lefed. Egy közös videóban mutatkoztak be, így egy montázson keresztül megismerhetjük ezen nextgen játékokat:

A Frostbite Engine következő generációját is demózták pár másodperccel, láthattunk autómodellt a Criterion új játékából, megtudtuk, hogy a Bioware egy új fantasy játékon ügyködik, a Dice pedig egészen egy soha nem látott méretű csatákat elhozó háborús címen dolgozik.

És végül az esemény lezárása előtt egy Skate bejelentés érkezett. Túl sokat nem tudtunk meg, csak azt, hogy nem HD újrakiadás és mobil játék, hanem egy teljes cím lesz.

Ennyi volt a show, sajnos sok minden kimaradt és lehettek volna még olyan bejelentések, amire sokan számítottunk. Nem volt Need for Speed, így a pletykált Underground remake továbbra is csak álom marad, nem volt szó a C&C Tiberian Sun és a Red Alert 2 Remake megerősítésről, nagy a csend a Battlefield körül, illetve kimaradt a Medal of Honor: Above and Beyond is, bár azt valószínűleg az Oculus kívánja majd leleplezni ősszel.

A teljes adás itt nézhető vissza:

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap