Megemelte a Windows 10 Home licenc árát a Microsoft

A Microsoft sokakat meglepett ezzel a döntéssel, hiszen az áremelést a lehető legrosszabb pillanatra, egy kisebb botrány kellős közepére időzítették.

Megemelte a Windows 10 Home licenc árát a Microsoft

A Microsoft fejlesztőcsapatának most bőven van dolga, ugyanis az őszi nagy Windows 10 frissítés tartalmaz egy igencsak bosszantó hibát. Az egy hete kiadott frissítés a felhasználói beszámolók alapján hajlamos a felhasználói könyvtáron belül lévő tartalmak törlésére, de hogy a jelenséget pontosan mi okozza, arra egyelőre még nem jöttek rá – vagy legalábbis nem tárták a nyilvánosság elé. Néhányan a Storage Sense új funkcióira gyanakodnak, míg mások a One Drive tárhellyel hozzá összefüggésbe a fájlok eltűnését – esetleg e kettő kombinációjáról is lehet szó.

Nemrégiben egy kis útmutatót készítettünk, amiből kiderül, mit érdemes tenni, ha a frissítés telepítése után elvesztettük különböző fájljainkat, most pedig egy meglehetősen érdekes lépésről számolhatunk be, ami a fentiek fényében kissé furának tűnik.

Galéria megnyitása
Az új árazás...

Ahogy azt több külföldi forrás is kiszúrta, a Microsoft csendben megemelte a Windows 10 Home licenc árát, így a digitális letöltés formájában érkező változat most már nem 119,99 dollárba, hanem 139,99 dollárba kerül a vállalat hivatalos webáruházában. Az USB-s telepítővel rendelkező csomag még mindig 119,99 dolláros áron szerepel a kínálatban, ám a webáruház kifogyott raktárkészletet mutat, így nincs kizárva, hogy ha újra elérhető lesz a csomag, már a magasabbáron vásárolhatják meg az érdeklődők. A csendes áremeléssel kapcsolatban a Microsoft egyelőre nem adott tájékoztatást, így csak sejthetjük, hogy globális áremelésről van szó és rövidesen minden régióban drágulni fog a Windows 10 Home licenc.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap