Már az éles szervereken is ott vannak az új R6 Siege operátorok

Már az éles szervereken is ott vannak az új R6 Siege operátorok

Megkezdődött az Operation Void Edge szezon a Rainbow Six Siege-ben, amiben a két operátor, Iana és Oryx mellett számos frissítésen esett át a játék.

Az új karakterekről már volt szó korábban, ahogyan az Ash Lara Croftos megjelenéséről is, éppen ezért most inkább a többi változtatásról lesz szó. A játékosok által kedvelt Oregon pályát átdolgozták. A fejlesztők szerint az volt a cél, hogy a játékosok felismerjék a korábbi helyszíneket, de mégis jobban szervezett, nagyobb területek legyenek. A toronyban lévő bomba ki lett cserélve egy Meeting Hall-os és Kitchenes alternatívára.

Átdolgozták a barikád romboló rendszert, hogy ne legyen olyan kiszámítható, mint korábban. A deszkák ott fognak beszakadni, ahol ütjük őket. A támadó drónok pedig mostantól ott teremnek le a drónkörben, ahol az operátorunkkal kívánunk indulni.

Kicsit átdolgozták a menüt, változtattak Lesion-on és Twitchen. Lesion fontos változtatása, hogy a kis csapdái 4-helyett már 6-ot sebeznek, viszont amikor belelép az ember, még nem fog azonnal mérgezni. Twitch drónja 3 lövésre kap elegendő muníciót indulásnál, ám Youkai drónjához hasonlóan ez újratöltődik idővel. Ezzel szemben már csak 1-et fog sebezni, tehát inkább a védők eszközeit fogja hatástalanítani, nem magukat a védő operátorokat.

A toxikus játékosok miatt a chat mostantól alapértelmezetten csak a csapaton belül működik, ám aki úgy érzi, szeretne az ellenféllel is kommunikálni, bekapcsolhatja azt. A további változtatásokat itt olvashatjátok.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap