Rainbow Six Siege – Részletek a Void Edge-ről

Érkezik egy szuperhős és egy eltúlzott Alibi.

Rainbow Six Siege – Részletek a Void Edge-ről

Ugyan nem mindenki elégedett a változtatásokkal, de a Ubisoft Rainbow Six Siege taktikai lövöldéje folyamatosan új tartalmakkal bővül.

Ahogy várható volt, lehullott a lepel a két új operátorról, név szerint a védő Oryx-ról és a támadó Ianáról.

Galéria megnyitása

A jordán Oryx látszólag egy igazi egyéniség lesz a csapatban, fejjel fut előre a nem megerősített falaknak, így azokat át tudja ütni és szabad utat tud biztosítani a csapatának. Ezért cserébe az életével fizet, minden egyes mutatványért 10 életponttal lesz szegényebb, vagyis akár földre is kerülhet, ha túl kevés élettel játszik faltörő kost. Rendkívül gyors, de hangos karakter, aki képes a pajzsos operátorokat fellökni és még a „hatch” nyílásokon is felmászni. 

Új fegyvert nem kapott, de lesz nála egy SPAS-12-es shotgun (ugyanaz, mint ami Valkyrie-nek van), illetve egy MP5 ACOG nélkül (ilyen fegyvere Doc-nak és Rooknak van). Másodlagos fegyvere egy BAILFF 410-es kézifegyver lesz, amit Alibi és Maestro használ, vagy egy UPS40-et vihet magával, ezek Mira és Jackal fegyverei. Indulásnál a szögesdrót vagy a golyóálló kamera között választhat.

Galéria megnyitása

A másik új karakter pedig nem más, mint a holland Iana, aki 2 sebességgel és 2 páncéllal megy a csatába. Hologramokat használ, amivel tökéletesen megtéveszthető a védő oldal csapata. A hologram egy golyótól eltűnik, illetve az elektromos vagy zavaró csapdák azonnal megsemmisítik viszont gond nélkül képes átjutni például a Frost csapdákon. Ha valaki hőkamerával figyeli a mozgását, akkor látszódik, hogy nem emberről van szó, hanem egy felderítő csaliról. Mivel Iana átveszi a hologram irányítását teljesen, az pontosan úgy viselkedik, ahogy a játékos akarja, ezért cserébe viszont az eredeti Iana védtelenné válik.

Vigil szerepe is megnőhet, őt ugyanis nem képes látni Iana távirányítású módban. A képessége nem darabszámba megy, hanem újra töltődik. Ha elpusztul, akkor lassabban, de mindig képes újra használni, ami elég frusztráló lehet majd a védőknek idővel. Fegyverei ARX 200 (Nomad fegyvere) és G36-C (Ash fegyvere). Másodlagosnak vihet magával egy MK1 9mm-est, amit Buck és Frost is használ. Felszerelésként pedig választhat magának füst vagy frag gránátot.

A jól ismert és szeretett Oregon pályát is újradolgozzák a fejlesztők. Kiterjesztették a pincét, a tetőteret és a tornyot. 

A Ubisoft beszélt a jövőbeli terveiről is. Addig nem fognak hozni új pályát, amíg a jelenlegieket át nem dolgozzák, a mapok bannolhatóak lesznek, átalakítják a pingrendszert és néhány operátor kap majd egy lyukat vájó kütyüt a megerősített falakra és készül egy visszajátszásrögzítő is. A játékot szeretnék az új Xbox és a PS5 nyitókínálatában látni, visszafelé kompatibilis multiplayerrel és crossplay-jel konzolok között. Végezetül Caveira Elite öltözéket kap.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap