Legózz Chrome alatt és oszd meg az építményt másokkal!

A Google Chrome fejlesztőcsapata virtuális játékra hívja a Lego szerelmeseit.

Legózz Chrome alatt és oszd meg az építményt másokkal!

A Google Chrome ausztrál fejlesztőcsapata a Lego 50. születésnapjára már létrehozott korábban egy webes platformot, amelyben a WebGL segítségével bárki létrehozhat Chrome alatt különböző Lego építményeket. A kezdeményezést most új szintre emelte a Google, így mostantól bárki bármilyen Lego építményt készíthet, amit a Google Maps térképen el is helyezhet, sőt, Google+-on keresztül barátaival, illetve ismerőseivel is megoszthat, a kész művek között pedig keresgélni is lehet.

A játék keretén belül többféle építőkocka is elérhető, maga a platform pedig, amire az építményt készítjük, tetszés szerint el is forgatható. A WebGL alapokon nyugvó játékban készített alkotások között keresgélni is lehet: az építmények között kategóriák szerint, a szerkezettípusok szűrésével lehet tallózni, így az egyes alkotásokból ötleteket merítve igazán figyelemfelkeltő építményeket készíthetünk.

Aki nem találja szórakoztatónak az egérrel való kattintgatást, a Chrome for Android webböngésző segítségével akár táblagépen vagy okostelefonon is építkezhet, ahol az érintőkijelző használatával újszerű játékélményben lesz része.

A Google illetékesei izgatottan várják az építményeket, amelyek közül az érdekesebbeket Google+-on keresztül is megosztják majd a nagyérdeművel. Aki kedvet kapott egy kis játékhoz, kattintson ide. Persze játék előtt mindenképpen be kell szerezni a Google Chrome legfrissebb kiadását, ami itt található

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward