Középkategóriás Samsung jöhet 64 megapixeles kamerával

Középkategóriás Samsung jöhet 64 megapixeles kamerával

A Samsung néhány hete bejelentette az első okostelefonokba szánt 64 megapixeles kameraszenzort, és akkor nem árulta el a vállalat, hogy melyik eszközében debütálhat ez a megoldás, de most úgy fest, hogy kezd körvonalazódni a dolog. Szinte mindenki arra számított, hogy egy csúcsmodellel léphet először a színre, de arról szólnak a friss hírek, hogy nem így fog alakulni.

Az ISOCELL termékcsaládon belül leleplezett Bright GW1 képszenzor egy olyan megoldás, ami Quad bayer szűrőt alkalmaz, Tetracell technológiás, így képes összevonni a szomszédos képpontokat a jobb minőségű fényképek készítése érdekében. Az egység fizikai mérete nem ismert, de 1,6 mikronos képpont mellett tud 16 MPixeles felvételeket alkotni, alapesetben pedig 0,8 mikronos pixelméret jellemzi az egységet.

Galéria megnyitása
Samsung ISOCELL Bright GW1

Egészen elképesztő részletesség érhető el tehát ezzel az egységgel, így joggal feltételezhette azt szinte mindenki, hogy a Galaxy Note új generációjában ütheti majd fel először a fejét ez a megoldás. Most viszont kiszivárgott információk alapján az a hír járja, hogy mégsem így lesz, és a Galaxy A-széria egyik tagja vonultathatja majd fel először ezt a komponenst. A Samsung ISOCELL Bright GW1 állítólag a Galaxy A70S hátoldalán jelenhet majd meg először egy többkamerás modulnak az elsődleges tagjaként. A vállalathoz közeli forrás szerint ez a középkategóriás mobil lehet, ami a világon először 64 megapixeles felbontású kamerával rendelkezi az okostelefonok körében.

Galéria megnyitása
Galaxy A70

Egy ilyen hír hallatán néhány éve még mindenki csak legyintett volna, hogy biztosan nem valós, mostanában azonban egy tavalyi stratégiai döntés folytán a Samsung tényleg elkezdett innovatív megoldásokkal előállni a Galaxy A-szériában. A Galaxy A80 például egy rendkívül szofisztikált motoros képalkotót kapott, és ez alapján már nem is lenne olyan meglepő, ha valóban egy tovább fejlesztett Galaxy A70 fedélzetén bukkanna fel elsőként a teljesen új 64 megapixeles kamera.

Arról egyelőre nem szólt a fáma, hogy a Samsung Galaxy A70S mikor mutatkozhat majd be, de valószínűsíthető, hogy még a nyár során reflektorfénybe fog kerülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap