Kövesd élőben az Apple bemutatóját!

Kövesd élőben az Apple bemutatóját!

Az Apple ma, magyar idő szerint este 6 órakor egy bemutató eseményt fog tartani, amit élőben lehet majd követni a vállalat hivatalos honlapján, és az erre a célra fejlesztett applikáción keresztül, ami az iPhone-okra, iPadekre és az Apple TV eszközökre egyaránt elérhető.

Mire készül az Apple? Nos, néhány hete még az a hír járta, hogy hardveres és szoftveres újításokból sem lesz hiány, de miután a vállalat az elmúlt héten több termékről is lerántotta a leplet (iPad Air és iPad mini, iMac és iMac Pro, AirPods), így nagy valószínűséggel az új szolgáltatások és alkalmazások fognak a fókuszba kerülni, vagy legalábbis jelentősebb hangsúlyt kapni.

Kisebb frissítést kaphatnak a vállalat operációs rendszerei, befuthat például az iOS 12.2, de ennél sokkal érdekesebb, hogy a streaming vonal erősödhet. Valószínűleg lesz videostreaming platformja a vállalatnak, és elképzelhető, hogy a játékosok pedig kapni fognak egy Google Stadia riválist. Ezeken felül jöhet a fizetős hírszolgáltatás is, melyet elsősorban az amerikai felhasználók élvezhetnek majd ki valószínűleg, hazánkban aligha lesz kezdetben elérhető. És némi meglepetést is targoathat az Apple. Befuthat pélául a saját hitelkártyája egy Goldman Sachs-szal kötött együttműködés révén, melyről már több pletykát is lehetett hallani. (Korábban szó esett még arról is, hogy jöhet új iPod, amiről a múlt heti hardveres bejelentések alkalmával nem hallottunk, szóval ez még éppen befuthat, és az sem zárható ki, hogy terítékre kerül egy friss Apple TV.)

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap