Shop menü

KITŰZTÉK A MOTOROLA RAZR ÉS X30 PRO BEMUTATÓJÁNAK ÚJ IDŐPONTJÁT

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Kitűzték a Motorola Razr és X30 Pro bemutatójának új időpontját

Trükkös módon fedte fel a Motorola az új felsőkategóriás készülékeinek bemutatóját. Ahogy arra számítani lehetett, nem kell túlságosan sokáig várni a rendezvényre, szerencsére nem arról volt szó, hogy gond adódott az eszközökkel, csupán a közhangulat nem volt alkalmas új mobilok ünneplésére.

A Motorola augusztus másodikán szerette volna lerántani a leplet az Edge X30 Pro és a harmadik Razr készülékről, de úgy alakult, hogy nem ítélték erre alkalmasnak az időzítést. Ezért kicsit több mint egy hetes halasztásról döntöttek. A bemutató új időpontja augusztus 11-e lett. Vélhetően délután 2 órakor kerül megrendezésre az esemény, ami magyar idő szerint reggel 8 órát jelent, hiszen Kínában fognak reflektorfénybe kerülni a masinák.  

Ahogy arról az esemény elmaradásáról szóló hírben beszámoltunk, Nancy Pelosi tajvani látogatása eléggé felfűtött hangulatot eredményezett. És a Motorola úgy gondolta, hogy a feszült politikai helyzetben nem a legjobb ötlet ünnepélyes keretek között bemutatót rendezni. Most már úgy ítélik meg, hogy jöhetnek a készülékek, szóval néhány nap múlva már tényleg megtarthatja a leleplezést a Motorola.

Galéria megnyitása

Az új dátumról maga a Motorola Razr árulkodik. A Lenovo Mobile kínai szárnyának vezetője, Chen Jin posztolt ki egy olyan képet, melyen a hajtogatható okostelefon látszik félig nyitott formában. Egy óra van a külső képernyőjén, melynek az ideje a feltételezett bemutató idejéhez van igazítva.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére