Shop menü

TÖRÖLTE A MOTOROLA A RAZR ÉS AZ EDGE X30 PRO BEMUTATÓJÁT

Szokatlan lépésre szánta el magát a Motorola, nem igazán láttunk ilyet a COVID-19 járvány kirobbanása óta, de most egészen más oka lehet a döntésnek.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Törölte a Motorola a Razr és az Edge X30 Pro bemutatóját

A Motorola a tervek szerint tegnap rántotta volna le a leplet a két új felsőkategóriás okostelefonról, de erre nem került sor. Az augusztus másodikára tervezett esemény eléggé hirtelen döntés alapján hiúsulhatott meg, mert semmilyen előjele nem volt ennek. Hivatalos magyarázat nem érkezett, de a találgatások azonnal megindultak.

Azt feltételezik, hogy térségben eluralkodott politikai feszültség mellett úgy ítélték meg, hogy most nagyon rosszul venné ki magát egy nagyszabású sajtórendezvény. Kiváltképp igaz ez akkor, ha szó lett volna a masinák nemzetközi forgalmazásáról is.

Galéria megnyitása

Miről van szó pontosan? Nos, Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke Tajvanra látogatott, ami Kína számára nyílt provokáció. A kínai vezetés azonnal katonai gyakorlatokat indított a térségben, szóval egy percig sem rejtik véka alá, hogy problémájuk van az üggyel. Kína szakadár területre tekint Tajvanra, és ellenez minden olyan lépést, amivel a függetlenségét erősítik. Pelosi az elmúlt 25 évben a legrangosabb politikus, aki Tajvanra látogatott. Legutóbb 1997-ben utazott amerikai politikai szereplő Tajvanra.

Galéria megnyitása

Nagyon nehéz azt jelenleg megítélni, hogy milyen következményei lehetnek ennek a látogatásnak. Mivel több jelentős IT vállalat is tajvani gyökerekkel rendelkezik, egy komolyabb katonai összetűzés a két terület között egészen biztos, hogy hatással lenne a kínai és tajvani vállalatok együttműködésére. Bízunk azért abban, hogy nem lesz komolyabb probléma azon túl, hogy a politikai szereplők egymásnak feszülnek.

A Motorola Razr 2022 és az Edge X30 Pro bemutatójára visszatérve, semmilyen információt nem kaptunk arról, hogy erre mikor és hol kerül majd sor a mostani halasztást követően. Reményeink szerint napokon belül megejti ezt a vállalat, ha egy kicsit enyhül a felforrósodott hangulat.

Galéria megnyitása

A Razr egy jelentősen átalakított hajtogatható mobil lesz, az Edge X30 Pro pedig egy olyan csúcsragadozónak ígérkezik, ami kiemelkedő képességekkel rendelkezik majd. Mindkét mobil a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 rendszerchipet fogja használni, és az Edge széria tagja már 200 megapixeles képszenzort alkalmazó főkamerával fog a színre lépni. 6,67 colos, 144 Hz-es OLED kijelzővel lesz felszerelve a mobil, és itt még a társkamerák is nagyon jónak ígérkeznek, 50 MPixeles lehet az ultra-széles látószögű megoldás, és 12 megapixeles a zoomolásra használatos; a szelfik felelőse pedig 60 megapixeles érzékelőt kap.

Galéria megnyitása

A Razr már egy 3 colos külső kijelzővel szállhat ringbe, és ezt egy 50 és egy 13 megapixeles kamerával szerelte fel a Motorola. Nem lesz a készüléken az a jellegzetes áll, amit még az elődjei felvonultattak, ezáltal kompaktabb lesz, és 6,7 colos OLED képernyőt használ majd. Nagyobb akkumulátort is kap majd, és több funkcióval fog szolgálni a külső panelje.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére