Kiszivárgott fotókon a Pixel 3 XL

Kiszivárgott fotókon a Pixel 3 XL

A Google idén is előrukkol majd legalább kettő referencia okostelefonnal, és a fejlesztés alatt álló Pixelekkel kapcsolatban már egyre több információ lát napvilágot. Mostanra az eszközök előlapjáról és egy prototípus okostelefonról is felbukkantak fotók, így egyre több információval rendelkezünk a gépekkel kapcsolatban.

Galéria megnyitása

A Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonok előre láthatólag ősszel mutatkozhatnak majd be. (Később pedig jöhet egy harmadik modell is.) Az eddigi információk egyértelműen arra utalnak, hogy a kisebb eszköznek a megjelenítője hagyományos vonalvezetésű lesz, míg a phablet már egy bemetszéses panellel áll majd az érdeklődők elé. A legújabb kiszivárgott képeken állítólag a Pixel 3 XL egy prototípusa látható, és egyértelműen kivehető a felvételen, hogy a hangszóró, az előlapi kamera és a szenzorok egy félszigeten kaptak helyet, ami „belelóg” a kijelzőbe. A napvilágot látott fotók tanúsága szerint az eszköz dizájnja ugyanazt az irányvonalat követi majd, amit a felmenői kijelöltek, szóval a hátlap osztott, és ennek köszönhetően különböző anyagokkal találkozik majd a felhasználók keze.

Galéria megnyitása

A Twitteren korábban megszellőztetett információk szerint a Pixel 3 egy 5,3 hüvelykes megjelenítőt vonultathat majd fel, a Pixel 3 XL kijelzője pedig már 6,2 colos képátlóval szolgálhat. Viszonyításképpen, a Pixel 2 még csak 5 hüvelykes kijelzőt foglal keretbe, a Pixel 2 XL pedig 6 colos. Idén a Google előre láthatólag úgy fogja növelni a képátlót mind a kettő esetben, hogy a fizikai mérete egyik okostelefonnak sem nő számottevően – vagy akár még összébb is mehetnek. Ahogy a Pixel 2 és a Pixel 2 XL hangszórói előre kerültek, úgy a Pixel 3 és a Pixel 3 XL hangkeltői is a mobilok frontján landolhatnak. Minden kiszivárgott képen látható a készülékek előlapján alul hangszóró elhelyezése.

Galéria megnyitása

A fénykép érdekessége még, hogy a Google a jelek szerint továbbra sem kíván több kamerát pakolni az okostelefojai hátoldalára. A vállalat a portrézást mesterséges intelligencia használatával oldott meg a Pixelek esetében, és itt sem lesz ez másként előre láthatólag. Az előlapon viszont mintha kettő kamera lenne megfigyelhető a Pixel 3 XL kiszivárgott prototípusánál. Itt elképzelhető, hogy az egyik egység egy íriszfelismerő, ugyanis az Android P egyik újítása az lesz, hogy az ilyen biometrikus azonosítók is natívan támogatottak lesznek, nem csak az ujjlenyomat-olvasók.

Galéria megnyitása

Az új generációs Pixel XL a képen 4 GB-nyi rendszermemóriával és 128 GB-os adattárolóval szerepel, de mivel még fejlesztés alatt álló mobilról van szó, ezeket a jellemvonásokat nem feltétlenül kell készpénznek venni. Ami borítékolható, hogy az okostelefon a Snapdragon 845 vagy a Snapdragon 850 rendszerchipet vonultatja majd fel, szóval a teljesítményét tekintve biztosan jól fog vizsgázni. És ez az eszköz egyébként elvileg a „crosshatch” kódnév alatt fut.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward