Friss infók jöttek az olcsóbb Pixel mobilról

Friss infók jöttek az olcsóbb Pixel mobilról

A Google kapcsán már április elején beszámolhattunk arról, hogy egy középkategóriás Pixel okostelefon tervezésén is dolgozhat. A cég állítólag három mobilon munkálkodik összesen, melyek az "albacore”, a “blueline” és a“crosshatch" kódneveken futnak. Most az olcsóbb mobil kapcsán számolhatunk be néhány friss információról.

A Pixel 3 és Pixel XL 3 mellé besoroló készülék valószínűleg nem idén fog befutni, szóval a keresőóriás ősszel ismét csak kettő okostelefont állíthat a rajtvonalhoz, és csak a későbbiekben jöhet az olcsóbb újdonság. A legújabb pletykák arról szólnak, hogy a megfizethetőbb Pixel modell valamikor 2019 első felében léphet majd a színre. Ennél pontosabban behatárolt időpontról egyelőre nem esik szó, de néhányan tavaszi rajtot valószínűsítenek.

Galéria megnyitása

A Twitteren Roland Quandt által megszellőztetett információk szerint az eszköz ugyan nem a csúcsot fogja célba venni, de ettől függetlenül kiváló teljesítménnyel szolgálhat majd. A szóban forgó Pixel modell a Snapdragon 710 mobilplatformot vonultathatja majd fel. Ez a Qualcomm egység most még nagyon friss. Egy olyan 10 nm-es rendszerchipről van szó, ami Kryo 360 Gold és Kryo 360 Silver processzormagokat foglal magában kettő, illetve hat darabos leosztásban 2,2 és 1,7 GHz-es órajelen, valamint egy Adreno 616 integrált grafikus vezérlőnek is otthont ad. Sőt, támogatja az AI Engine-t is, ami a gépi tanulásnál jól jöhet, és mivel a Google egyre sűrűben nyúlt az „on-devices” vagyis az eszközön végrehajtott gépi tanuláshoz, így ezt is kamatoztathatja a vállalat.

További részletek nélkül messzemenőbb következtetéseket nem tudunk levonni a készülő, középkategóriás Pixellel kapcsolatban. Valószínűleg sokan számítanának arra, hogy ez már egy jó ár-érték arányú termék lehet, amit a szélesebb közönségnek szán a Google.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward