Kifordul magából az LG okostelefonja

Kifordul magából az LG okostelefonja

Az elmúlt hetekben több információ és kép is kiszivárgott egy olyan LG okostelefonról, amit T-alakban lehet majd elforgatni, és így fog olyan lehetőségeket nyújtani, amilyen korábban egyáltalán nem volt. A Wing néven emlegetett mobilról most már azt is tudjuk, mikor fog hivatalosan bemutatni.

Az LG nem az IFA 2020 keretében, de még ebben a hónapban lerántja a leplet a különleges szerkezetről. Jelen állás szerint szeptember 14-én fog debütálni a Wing, és online bemutató keretében lehet majd ezt figyelemmel kísérni. Az interneten keresztül közvetített eseményt az LG egészen pontosan délután 4 órakor fogja megtartani.

A 90 fokban elforgatható okostelefon olyan módon lesz használható, ahogy korábban még egyetlen készülék sem. Viszont azért azt még egyelőre nem merjük kijelenteni, hogy ez megtalálja majd az utat a felhasználók szívéhez. Bizony attól, mert valami új, nem feltétlenül jobb, és bár a Wingnek az LG biztosan tud majd kiváló felhasználási lehetőségeit mutatni, nem vagyunk biztosak abban, hogy ez képes lesz felkelteni az emberek érdeklődését annyira, hogy megvásárolják a készüléket.

A bejelentés előtt álló okostelefon az LG Explorer Project keretében jöhetett létre, ami a neve alapján a kísérleti megoldásoknak a kitalálására, fejlesztésére szolgálhat. És egy komplett mobilszériát indíthat el a Wing, amin belül más különleges konstrukciók is megvalósulhatnak majd a jövőben. A cél itt az lesz, hogy a megszokottól jelentősen eltérő készülékeket hozzanak létre a fejlesztők, amik eddig ismeretlen felhasználói élményt nyújthatnak.

Kompetitív készülékekkel rukkolna elő a vállalat, amik az emberek változó életstílusához igazodva nyújtanak jobb lehetőségeket. Az LG bízik abban, hogy sikerül majd tanulnia az útkeresés során, és minden bizonnyal azt sem bánná, ha az emberek meglátnák a potenciált egy-egy kísérleti projektben, amit kihasználva jobb piaci pozícióba kerülhetne a mostaninál.

A Wingről egyelőre azt lehet hallani, hogy egy 6,8 hüvelykes kijelzője lesz, ami mellé egy 4 colosat lehet majd kihajtani, de ezt már a képeken is lehet látni. A szerkezetet a Snapdragon 765G rendszerchip hajthatja majd meg, így a teljesítményével nem lehet majd probléma, és egy 64 megapixeles kamerát vonultathat majd fel. Támogatni fogja az 5G hálózatoknak a kihasználását a masina, és az Android 10 operációs rendszerrel fog debütálni, ami optimalizált lesz ahhoz a különleges hardveres felépíthetéshez, amit a termék nyújtani fog.

Tekintve, hogy az LG Velvet meglehetősen drága lett, és a Wing egy olyan koncepció lesz, ami annál minden bizonnyal többe fog kerülni, kijelenthető, hogy mélyen a zsebükbe kell majd nyúlnia a vásárlóknak, ha kedvet kapnak ehhez az egyediséghez. A várakozások szerint az 1000 dollár körüli mezőnybe fog belépni a „szárnyas” mobil.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap