Késik a Motorola Razr, és sosem találná ki, hogy miért

Eddig minden hajtogatható mobil késett, de a Motorola megoldása egészen más ok miatt nem fog időben befutni, mint a társai.

Késik a Motorola Razr, és sosem találná ki, hogy miért

A Motorola több mint egy izgatott évnyi várakozást követően, november közepén mutatta be a saját hajtogatható okostelefonját, ami a harmadik nagy mennyiségben értékesített ilyen készüléke lehet. De ahogy eddig minden ilyen eszköz, ez sem fog a tervezett időpontban a boltokba kerülni, ez viszont nem a termék, hanem a vásárlók „hibája” a Motorola szerint.

A Motorola Razr a klasszikus kagylós formát hozta vissza az eredeti Razr nyomdokán elindulva. A kihajtható eszköz nagyon jól sikerült, valóban jól hozza a modern képességeket a több mint egy évtizedes dizájnnal, és az összkép olyan, hogy arra aligha lehet rossz szava az embernek. Kritikát lényegében csak az árazása miatt kapott a termék. És az árazásából fakadóan azért, mert nem csúcsmodellekhez mérhető a teljesítménye.

Galéria megnyitása
15 éves korkülönbség van a két eszköz között

1500 dollárba kerül a 6,2 hüvelykes belső képernyővel szerelt mobil, miközben a Snapdragon 710 mobilplatform gondoskodik a teljesítményéről. Valószínűleg egyébként így sem lesz problémás a sebessége, csak arról van szó, hogy egy ultraprémium árcédula mellett már nem ezt várják el az emberek. De ahogy a Galaxy Foldnál, és a Mate X-nél is ára van az új technológiának, úgy itt is meg kell ezt fizetni.

No, de térjünk rá arra, hogy miért is nem fog ez a készülék az előre bejelentett időpontban a boltok polcain landolni. Annak ellenére, hogy 1500 dolláros konstrukcióról van szó, a Motorola a vártnál nagyobb keresletre számít, és ez a túlzott érdeklődés vezetett oda, hogy később teszi csak elérhetővé a készüléket a vállalat.

Galéria megnyitása

„A novemberi bejelentése óta az új Motorola Razr páratlan izgalmat és érdeklődést váltott ki a fogyasztók körében. A kereslet magas volt, és ennek eredményeként gyorsan meghaladta a kínálati előrejelzéseket.

A Motorola ezért úgy döntött, hogy kitolja a Razr előrendelését és elindítását azért, hogy jobban megfeleljen a vásárlói igényeknek. Dolgozunk azon, hogy meghatározzuk a megfelelő mennyiséget és a gyártás ütemezést annak biztosítása érdekében, hogy több fogyasztó férjen hozzá a Razrhez a rajt pillanatában.

Nem várunk jelentős változást az eredeti elérhetőségi időszakhoz képest.” – olvasható a Motorola hivatalos magyarázatában.

A Lenovo égisze alatt működő vállalat nem közölt pontos dátumot ezúttal a rajtra vonatkozóan. Szóval csak annyit tudunk, hogy az előrendeléseket valószínűleg nem kezdi el felvenni a Motorola december 26-tól, hanem csak 2020-tól lesz erre lehetőség, és az eredetileg beharangozott január 9-i rajt időpontról is le kell mondani. Ami biztos, hogy az Egyesült Államokban lesz elérhető a masina először.

Reményeink szerint azért még január folyamán befuthat a termék, és nem kell attól tartani, hogy a Huawei vagy a Samsung készülékéhez hasonló mértékű lesz a csúszás. A Galaxy Fold és a Mate X is hosszú hónapokkal az eredetileg ígért időpont után futott csak be. Viszont ezek a termékek elvileg komolyabb gondokba ütköztek, mint a Motorola, aki egyelőre a túlzott keresletre hivatkozva kéri az érdeklődők türelmét.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap