Jön a Torchlight 2 PC-re

A Diablo rajongók kedvenc hiánypótolója, a Torchlight visszatér egy újabb epizóddal. Akik szerették az előző rész pörgős akcióját, humorát és a nagy "lootvadáasztot", azok most sem fognak csalódni.

Jön a Torchlight 2 PC-re

A Diablo rajongók kedvenc hiánypótolója, a Torchlight visszatér egy újabb epizóddal. Akik szerették az előző rész pörgős akcióját, humorát és a nagy "lootvadászatot", azok most sem fognak csalódni.

A Torchlight II legfontosabb újítása az online rész, most már szabadon hentelhettek barátaitokkal, egy vég nélküli kaland keretében. Hogy miért vég nélküli? Mert lesz hozzá pályaszerkesztő.

A játék főbb jellemzői:

 •Többjátékos mód: játssz barátaiddal az Interneten keresztül, előfizetés vagy fizetős tartalmak nélkül!

 •Személyre szabható karakterek: a játékosok a 4 osztály bármelyikében alkothatnak egyedi karaktereket, melyeket később meg is tudnak változtatni. Így születnek az egyedi hősök!

 •Átalakíthatóság: A Torchlight II a játék szerkesztőjének, a TorchEd-nek legfrissebb változatával érkezik. A játékosok így saját tartalmakat (mod) hozhatnak létre, tovább bővítve a játék tartalmát.

 •Új interfész: A Torchlight II továbbfejlesztett felhasználói felülete javítja és még gördülékenyebbé teszi a játékmenetet.

 •Nyílt világ: A játékosok most már elhagyhatják Torchlight városát! Az utazás óriási nyitott területeken és másik városokon vezet keresztül, miközben nappalok és éjszakák váltakoznak és eső valamint hó áztatja a tájakat és vándoraikat.

 •Nyugdíjazás: Kellően magas szintre elérve a játékosok nyugdíjazhatják hőseiket, így új karaktereik különleges jutalmakhoz és képességekhez jutnak.

 •Háziállatok és horgászás: A Torchlight II-ben továbbfejlesztve térnek vissza az első rész rendkívül népszerű lehetőségei. Még több lehetőség és komolyabb bónuszok várják a játékosokat, miközben kedvencüket továbbra is vissza tudják küldeni a városba a tárgyakat eladni.

Bővebb információ a játék hivatalos honlapján.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward