Jön a Forza Motorsport 6, címlapon az új Ford GT-vel

Tegnap mutatták be az új autót és az új játékot is.

Jön a Forza Motorsport 6, címlapon az új Ford GT-vel

Nem véletlenül mostanra időzítette a játék bejelentését a Microsoft, éppen a napokban zajlik ugyanis Detroitban az amerikai autógyártás egykor szebb napokat látott szívében a North American International Auto Show. Itt pedig bemutatták azt, amiről régóta pletykált a nép: az egykori legendás versenyautó, és később utcai sportautó Ford GT új, modern változatát.

A játékot az autót követően mutatták be, és természetesen nem csak a dobozképen lesz rajta az új Ford GT, hanem vezethetjük is majd a játékban, mint ahogy az új Ford Mustang Shelby GT350-et, valamint a Ford F-150 Raptort is - ezen autók mindegyikét tegnap leplezték le Detroitban.

Érdekes, hogy a Forza Motorsport-sorozat idén ünnepli 10. évfordulót, ugyanis éppen 2005-ben jelent meg az első rész az első Xboxra. Nagy ünneplésre számíthatunk majd, de játékmenetet először csak az E3-on fognak mutatni, a megjelenésre pedig ősszel számíthatunk, annak ellenére, hogy valójában az évforduló tavasszal esedékes.

A fejlesztő Turn 10 kreatív igazgatója, Dan Greenawalt elmondta, ez lesz az eddigi legfejlettebb, legrészletesebb szimulátoruk, ami "szórakoztató és realisztikus játékélményt kínál az autórajongóknak és a játékosoknak egyaránt".

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward