Shop menü

JÓ HÍREKET KÖZÖLT A VALVE A STEAM DECK GYÁRTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Török Roland
Török Roland
Jó híreket közölt a Valve A Steam Deck gyártásával kapcsolatban

A Steam Deck szerintem az év legizgalmasabb gamer kütyüje, ám Linux alapjai miatt egy kicsit trükkös a használata. Amennyiben viszont Steames játékok futtatására szeretnéd megvásárolni, akkor remek kézikonzol, amiben hatalmas lehetőségek rejlenek, és frissítésről-frissítésre egyre jobban működik. 

Pont azért, mert ennyire jó ár/érték arányt képvisel, nagyon nehéz volt beszerezni. Már az előrendelésnél szemfülesnek kellett lenni, hogy a Valve gondoljon rád a megjelenés első pár hónapjában, most viszont úgy tűnik, hogy fogy az akadály a gyártási folyamatok előtt. A Valve a következő közleményt adta ki: 

„Sziasztok! Izgatottan jelentjük be, hogy hamarabb fogunk tudni eleget tenni a keresletnek annál, ahogyan azt a foglalási sorban levőknek megbecsültük. A Steam Deckre hatással levő ellátásilánc-problémák közül sok megoldódni látszik, így tovább fokozzuk a termelést, hogy minden korábbinál több Decket tudjunk gyártani. 
 
A mai nappal frissítettük a foglalási időablakokat, és a jelenleg a foglalási sorban lévők még idén mind meg fogják kapni Steam Deck e-mailjüket. Sok vásárló, aki a 4. negyedévi vagy későbbi időablakban volt, előrekerült a „3. negyedévi (július–szeptember)” időablakba. Mindenki más pedig mostantól stabilan a „4. negyedévi (október–december)” időablakban van.” 

Az előrendelés maga pénzbe kerül, de amennyiben mégsem tartasz igényt a készülékre, akkor visszakapod az árát a Steam pénztárcádra.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére