Itt a 9.21-es League of Legends frissítés, nosztalgiázás, és igen, olyan kinézetek is jöttek

Az éjszaka folyamán megérkezett a 9.21-es update a játékhoz, ami leginkább apróbb korrekciókat tartalmaz, illetve továbbra is tart a nosztalgia a 10. évforduló alkalmából.

Itt a 9.21-es League of Legends frissítés, nosztalgiázás, és igen, olyan kinézetek is jöttek

Az új verzióban több hőst is változtattak a 9.20-as frissítés finomhangolása részeként. 3 legenda kapott gyengítést, név szerint Garen, Pyke és Shaco.

Garennek az E képességének az alapsebzését csökkentették; Pyke-nak az életerő növekedését és a passzívját csökkentették; Shaco pedig a W képességét módosították, 60 másodpercről 40-re csökkentették a dobozok időtartamát.

Erősítettek viszont 6 hőst is.

Kayn Q sebzését növelték, de csökkent a szörnyekre mért bónusz sebzése; Kog’Maw Q és E alapsebzését növelték; Lulu E-jét növelték, illetve a sebzését a nagyobb szinteken; Maokai nagyon gyenge hős jelenleg, ezért minden szinten csak 60 manába kerül a W használata nála ezentúl, az R képességének a hatóideje pedig megnőtt; Viktor életerejét, sebzését és páncélját növelték, a Q sebzésével egyetemben; végül pedig Warwick kapott Q sebzés növelést és W bónusz támadási sebességet.

Galéria megnyitása

Ezen kívül több hibajavítás is érkezett, amik több hősnél is vizuális visszajelzési buggal kapcsolatosak voltak. A teljes hibajavítás részletesen és magyarul itt olvasható.

A Teamfight Tactics önálló játékká nőtte ki magát, ezért úgy döntöttek a fordítók, hogy megtartják a játék eredeti angol címét.

A TFT ráadásul elérkezett az első szezon végéhez, a 9.22-ben nem lesz már lehetőségünk a ranglétrán való feljebb kúszásra egészen az azután érkező 9.23-ig. Több javítás érkezett ide is, amit ide kattintva olvashattok el.

Manapság már „nehéz” elhinni, de megérkeztek a játékba a halloweeni kinézetek is. Blitzcrank, Kassadin, Miss Fortune kapott új megjelenéseket, ráadásul kettőt is, hiszen egy Tekintély kiadást is bezsákolhatunk belőle.

Ryze, a League of Legends egyik legrégebbi hőse elmeséli nekünk nagyvonalakban a játék történetét, és ami igazán érdekes, hogy rajongók rajzaiból készített animációs kisfilm segítségével illusztrálják ezt. Érdemes felkeresni a videó leírásában az alkotókat, mert remek munkát végeztek.

A Fejlesztői firkák videonapló sorozat új epizódjában megismerhetjük a méltán népszerű K/DA csapat történetét, hogyan születtek meg és milyen nehézségeket okozott a csapat számára belemerülni a K-Pop világába.

Nagy változásokon megy át nem csak a League of Legends, de a Riot Games is, a nagyrészét pedig korábban összeszedtük nektek ebben a cikkben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap