indiePon - Nem jelenik meg idén az Ashes of Creation

Olvashattok még például az új járgányról a fagyos Subnauticában, kedvenc békadetektívünk visszatéréséről, az orosz tél éjszakáinak hangulatáról, vagy az ingyenes Oxenfree-ről is.

indiePon - Nem jelenik meg idén az Ashes of Creation

Csúszik az Ashes of Creation

A „2020 előtt” kijelentés ugyan már a kickstarteres kampány idején is eléggé bátor vállalásnak tűnt az Intrepid Studiostól, és ez azóta sem változott, ha kicsit is ismertétek az ambiciózus MMORPG részleteit, de most végre ki is mondták: az Ashes of Creation nem jelenik meg idén.

Múlt csütörtökön megkaptuk a várva várt levelet Steven Shariftől, ami végül eléggé gyengének bizonyult, hiszen nagyjából semmi újat nem tudtunk meg belőle, ha követtük a fejlesztést. A pénteki streamadásban került sor arra, hogy valóban konkrétan elhangozzon a csúszás, szóval fel lehet lélegezni, nem fognak kapkodni.

A tesztplatformként funkcionáló Ashes of Creation Apocalypse battle royale módja során olyan hibákra derült fény (épp ez volt az egész célja egyébként), amik miatt alapjaiban kell átdolgozniuk néhány rendszert, ezért minden további teszt, tehát az ostrommód, a horda-mód, és főként az Alpha 1-es MMO-teszt is később indul majd – hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni.

A tervekben továbbra is az Apocalypse BR folyamatos futása, majd az ostrommód következik. Ez utóbbihoz kaptunk egy alfaállapotú videót, és megtudhattuk azt is, hogy a jövőben rendszeresen érkeznek majd az információk, javítanak a kommunikáción, az új csapat ezerrel dolgozik a weboldal és az adatbázis problémáin, satöbbi. Márciusban a node-okkal kapcsolatban várhatunk további híreket.

A streamet is érdemes végignézni, érdekes adás volt.

Hatmilliónál jár a Cities: Skylines

A Paradox Interactive a játék negyedik születésnapja alkalmából osztott meg velünk néhány adatot.

Kiderült, hogy már hatmillió példányt adtak el, ami a városépítő szimulátorok műfajában remek szám. A játékosok 39 733 045 várost építettek, a teljes populáció 2 185 317 000 000 ember, ez a Föld lakosságának több, mint háromszázszorosa.

Frissült a Subnautica: Below Zero

A korai hozzáférésben lévő, önálló kiegészítőbe bekerült egy moduláris vízalatti jármű, aminek elemeit, például a tárolót, vagy az akváriumot tetszés szerint csatlakoztathatjuk, az adott küldetésnek megfelelően.

Új ellenfelek és barátok, illetve friss környezettípusok is érkeztek, a részleteket itt találjátok. A fejlesztő Unknown Worlds még nagyjából egy évre tervezi a korai hozzáférést.

A Subnautica: Below Zero a Steamen, a Humble Store-ban, az Epic boltjában, és a Discordon is megvásárolható.

Ingyenes lesz az Oxenfree

A Night School Studios játéka egy természetfeletti thriller, főszerepben néhány tinédzserrel, akik véletlenül kinyitnak egy dimenziókaput valami távoli szigeten.

Március 21-től zsákolhatjuk be az Epic Store-ban, a Slime Ranchert fogja váltani. Érdemes kipróbálni, mi is teszteltük, egész jól sikerült.

Jön az Epistory folytatása

Az Epistory egy akció-kalandjáték volt, melynek hatalmas rókán ülő főhőse egy origami-világot akart megmenteni.

A fejlesztő Fishing Cactus most bejelentette, hogy készül a folytatás. A Nanotale-ben Rosalindot követjük, aki éppen növénymintákat gyűjt és katalogizál, hogy megmenthessen egy haldokló bolygót. Mindent a billentyűzetről irányítunk majd, és a legtöbb fejtörő, illetve harci helyzet megoldásához az kell, hogy különböző szavakat gépeljünk be a lehető leggyorsabban, például minden ellenfélhez hozzárendelnek egy szót, és ezt beütve tudjuk sebezni.

A jelek szerint sok elem visszatér majd az Epistory-ból. A Nanotale megjelenését a második félévre tervezik, steames oldal már van.

Újra nyomoz a béka

Kedvenc békadetektívünk legutóbbi kalandja a Martin nevű lajhárral roppant szórakoztató volt, tele állatokkal és megoldandó rejtvényekkel. A játékot alkotó Grace Bruxner szerencsére nekilátott a második résznek.

A Frog Detective 2: The Case of the Invisible Wizard elvileg még idén megjelenik, és a trailer alapján megint sok nevetésben lesz részünk. A szereplők között ezúttal egy oroszlán, egy zebra, illetve egy rinocérosz is feltűnik, visszatér legfőbb fegyverünk, a nagyító, sőt, talán még a legendás rákrendőrre is vethetünk egy pillantást.

Új kiegészítőt kap a Grim Dawn

A Forgotten Gods DLC-ben az Erulan Birodalmon túlra utazunk, egy hatalmas, forró sivatagba, hogy a sziklák, homokdűnék, oázisok és vulkanikus pusztaságok között megkeressük egy olyan város napégette romjait, melynek titkait sosem lett volna szabad megpiszkálni. Az egésznek lesz egy kis egyiptomi hangulata.

Az új kiegészítőben friss képességek, egyedi tárgyak, eddig nem látott ellenfelek is várhatóak, egy új játékmód, illetve néhány kényelmi funkció mellett.

A Grim Dawn: Forgotten Gods március 27-től érhető el a Steamen.

Téli éjszakák Oroszországban

Egyedül vagyunk egy apró orosz lakásban egy panelházban, sötét van, a félig lakatlan, fákkal teli környéket belepte a hó, és nem tudunk aludni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Az It’s Winter című játékban ez teljesen rajtunk múlik. Bejárhatjuk az utcákat, megcsodálhatjuk az éjjeli látnivalókat, főzhetünk, vagy bármi mást csinálhatunk. A fejlesztőknek sikerült megragadniuk azt a csendes, titokzatos, magányos és szabad éjszakai hangulatot, amikor semmi sem kötelező.

Az It’s Winter Ilya Mazo és Alexander Ignatov közös munkája, egy több platformra kiterjedő projekt része, melyben a játékon kívül van könyv, zenei lemez, rövidfilm és színházi előadás is. A Steamen keressétek, március 14-ig kedvezményesen kapható.

Felturbózták a Star Wars Episode I: Racert

A húsz éves játékot a RobJin nevű modder vette elő, és elkészített egy demóverziót belőle az Unreal 4 motorral.

Először csak gyakorlásnak szánta, de tíz hónap után kicsit nagyobb projektté vált. Vannak problémák az optimalizációval és az animációkkal is, de játszható, legalábbis a Mos Espa térkép.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap