indiePon - A mainstreamen túl 82. rész

Az ünnepek előtti utolsó epizódban dieselpunk robotokkal, visszatérő sith-tel, mozgalmas légicsatákkal, egy Romero-streammel, és más érdekességekkel kívánok kellemes karácsonyt!

indiePon - A mainstreamen túl 82. rész

Januárban jön a Final Fantasy XIV következő frissítése

Az A Requiem for Heroes címre hallgató 4.5-ös update-ben már benne lesz a blue mage karakterosztály, de kompetitív mahjongot is tartalmaz.

A frissítés az előző DLC, a Stormblood, és a jövő nyáron érkező harmadik kiegészítő, a Shadowbringers eseményeit köti össze, illetve érkezik vele egy új dungeon, különböző mellékküldetések, hátasok és egyebek.

Az A Requiem for Heroes január 8-tól érhető el, további részleteket itt találhattok.

Darth Malgus visszatér a Star Wars: The Old Republicba

A Jedi Under Siege frissítés, vagyis az 5.10-es update megérkezett, és magával hozta a rég halottnak hitt sith urat is.

Malgust egzotikus eszközök és forradalmi technológiák segítségével állították talpra, testében még több kibernetikus rész van, mint eddig. Páncélját újraalkották és megerősítették, de lénye belül ugyanaz maradt. Célja a jedik megsemmisítése, a korrupt Köztársaság szétzúzása, és a Birodalom átalakítása olyan társadalommá, mely méltó a sithek hatalmához.

Dieselpunk robotok az Iron Harvestben

A Jakub Rozalski univerzumában játszódó, alternatív történelmet megjelenítő RTS-ben tankok helyett dieselpunk robotokat vonultatnak fel a fejlesztők.

A jelenleg futó alfa 2 tesztben összesen három térkép, nyolc gyalogsági egység, tíz mech, két fegyverrendszer, két játszható frakció, illetve alapépületek, bunkerek és erődítmények várnak ránk.

A tesztben a játék előrendelésével tudtok részt venni.

2500 fát ültet a Verdun fejlesztője

2015-től kezdve minden évben eventet tartottak a játékban az 1914-es karácsonyi fegyverszünet emlékére, amikor a brit és német katonák beszüntették a harcokat a nyugati fronton, és ajándékokat, hadifoglyokat cseréltek, fociztak.

Idén először mindezeken kívül fát is ültethetünk a Verdunben, a fejlesztő M2H pedig 2500 valódi fát adományozott egy holland szervezet segítségével, hogy támogassák a világ erdeinek megőrzéséért folytatott küzdelmeket. A fákat jövőre ültetik el Hollandiában és Ugandában.

A stúdió reméli, hogy a játékosok legalább 2500 fát ültetnek majd el virtuálisan is. Akik megteszik, felvésik nevüket egy listára, és megkapják a 2018-as Christmas Truce medált.

Elérhető a Discordon a Last Year: The Nightmare

A játékban egy csapatnyi fiatal néz szembe egy megállíthatatlan sorozatgyilkossal. Öten diákokat alakítunk, akiket valamilyen okból éjszakára bezártak egy hátborzongató középiskolai épületbe. A hatodik játékos a tipikus Jason Vorhees/Michael Myers/Freddie Kruger figura, aki kicsit szórakozna napfelkelte előtt.

A gyilkos erős, és különleges képességével láthatatlanul vadászhatja le áldozatait, a diákok pedig fegyvereket tudnak készíteni, például sokkolókat, vagy Molotov-koktélokat. Céljuk a lift beindítása, és a tetőről való szökés.

A Last Year: The Nightmare harminc dollárba kerül a Discord boltjában.

Csúszik az Outer Wilds

A játék egy belső nézetes kaland, melyben húszperces szakaszokban fedezhetünk fel egy időhurokba ragadt naprendszert.

Ez a naprendszer teljesen kézzel készült és eléggé körülhatárolt, ami nem csoda, hiszen minden alkalommal 20 perc alatt kell megtalálnunk a lehető legtöbb érdekességet. Megvan egyébként mindene, ami kell: a központi csillag körül bolygók keringenek, a planéták közötti utazáshoz pedig értenünk kell a gravitáció működésének alapjait, ha nem akarunk belezuhanni a rendszer napjába, vagy kipenderíteni magunkat a semmibe.

A steames oldal leírása alapján a bolygók tele vannak rejtett helyszínekkel, amik folyamatosan változnak. Megtalálhatunk például egy földalatti várost, mielőtt elnyeli a homok, vagy felderíthetjük egy bolygó felszínét, miközben darabokra hullik a lábunk alatt. Minden titkot veszélyes környezeti elemek és természeti katasztrófák őriznek.

A megjelenést még erre az évre tervezte a fejlesztő Mobius Digital, de ezt nem tudták tartani, így bejelentették, hogy a lecsiszolt, stabil verzió kiadásának érdekében valamikor jövőre vehetjük majd kézbe a játékot.

Megjelent a Hellfront: Honeymoon

A pörgős stratégia-akció-lövöldében négyen játszhatunk helyi multiplayerben. Egyszerre próbáljuk meg kiszorítani egymást, miközben lövegtornyokat, és automata katonagyárakat helyezünk el a térképen, hogy bosszantsuk szomszédainkat.

Egyedül, vagy co-opban a feladat a pálya lehető leggyorsabb kitakarítása, deathmatch-ben pedig nyilván az utolsó a győztes. A meccsek elég gyorsak, de némi gondolkodást is igényelnek a stratégiai elemek miatt.

A Hellfront: Honeymoon december 26-ig csak nyolc és fél euró a Steamen.

A levegő hősei lehetünk a Jet Lancerben

A játékban merész zsoldosként mozgalmas légicsaták során küzdünk meg az ellenséges pilótákkal, óriásrobotokkal, vagy szemezünk a halállal.

Gépünket változatos arzenállal szerelhetjük fel, a rakéták, lézerek, golyóvetők mind más tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ígéretek szerint sztorialapú kampány is lesz.

A Jet Lancer pontos megjelenési dátuma még nem ismert (valamikor jövőre várható), de steames oldala már van.

John Romero a Sigilt streamelte

A Doom-társalkotó, legendás játékfejlesztő új projektje kilenc szintet tartalmaz, februárban fog megjelenni. Romero az utóbbi napokban sokszor mutatott belőle részleteket, és ezek alapján bizton állítható, hogy a Sigil nem lesz fáklyásmenet, kemény kihívásokkal nézünk majd szembe.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap