Készül a Final Fantasy XIV harmadik kiegészítője

A Shadowbringers elhozza a kék mágusokat is.

Készül a Final Fantasy XIV harmadik kiegészítője

A Final Fantasy XIV következő, azaz harmadik kiegészítője, a Shadowbringers az eddigieknél sötétebb hangulatú történetet, új zónát, és több friss karakterosztályt kínál.

Összecsapunk majd a gonosz Garlean Birodalommal, mely már a játék eredeti verziójában is a legfontosabb rosszfiúkat adta. A Square Enix ígéretei szerint válaszokat kapunk az MMO legfontosabb kérdéseire, és elfordulhatunk akár a Fénytől is, hogy a Sötétség Harcosa legyünk – ha ismeritek a lore-t, akkor tudjátok, ez mekkora jelentőségű esemény.

A kiegészítő jövő nyárra várható, de 2019 elején - ahogy már megszokhattuk a korábbi DLC-k esetében - egy áthidaló küldetéssorozatot kapunk a 4.5-ös frissítéssel, mely a Stormblood és a Shadowbringers eseményeit köti össze.

Ez az update hozza majd el a közönségkedvenc Blue Mage karakterosztályt is, mely nagyon különbözik a többitől: különleges egyjátékos élményt nyújt, képességeit pedig szörnyektől tanulhatja meg. Pontos részleteket egyelőre nem tudunk, de valószínűleg szóló instákban lehet majd szintezni vele a legjobban, melyeket kifejezetten erre a célra alakítanak ki. A szinthatár lvl 50 lesz az elején, ez fokozatosan emelkedik a későbbi patch-ekkel, vagyis a Blue Mage nem lesz alkalmas az endgame-re egy jó ideig, hiszen a jelenlegi 70-es szinthatárt a Shadowbringers 80-ra növeli.

Lesz másik class és valószínűleg egy új faj is, csak információ nincs még róluk (a pletykák szerint talán a nyúlszerű vierákról van szó a Final Fantasy XII-ből). Érkezik a New Game+ mód, a Trust rendszerrel pedig a csapatos tartalmakat játszhatjuk le NPC-társakkal. Kilenc új dungeon és egy raid is a csomag részét képezi. Bővebbet a megjelenéshez közeledve tudunk majd meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap