indiePon - A mainstreamen túl 61. rész

A mai epizódban szóba kerül többek között a Graveyard Keeper frissítése, vagy az itch.io ingyenes horrorjátékai, de lesz például Project Hospital-megjelenés, és The Blackout Club early access is.

indiePon - A mainstreamen túl 61. rész

Feltámasztjuk a holtakat a Graveyard Keeperben

A játék ingyenes The Breaking Dead frissítésének segítségével nemcsak erre lesz lehetőségünk, de munkára is foghatjuk zombijainkat, hogy mondjuk fát vágjanak, követ bányásszanak, kigazolják a kertet, sőt, akár craftolhatnak és eladhatják a portékát.

A zombik persze karbantartást igényelnek, tehát jobb szerveket kell biztosítanunk a produktivitás növeléséhez, vagyis nekünk is marad tennivalónk bőven.

A Graveyard Keepert a Steamen találjátok meg.

Jön a This War of Mine második „Stories” DLC-je

Az általunk is tesztelt, sötét hangulatú játék The Last Broadcast címre hallgató kiegészítője egy rádiós történetét meséli el, akinek az igazság iránti felelőssége nyomja a vállát.

A november 14-én megjelenő DLC különböző befejezéseket, új rádiómechanikákat, morális dilemmákat, játszható karaktereket, és friss területeket is hoz. Nagyjából négy euróba fog kerülni a Steamen, de a szezonbérletnek is része.

Korai hozzáférésben a The Blackout Club

Az egykori Bioshock-veteránok által vezetett Question stúdió 1-4 fős co-op horrorjátékának középpontjában néhány tinédzser áll, akik néha elveszítik az eszméletüket, és más helyeken ébrednek fel, mint ahol voltak. Nem sokkal később rájönnek, hogy egy furcsa alagútrendszer húzódik a város alatt, aminek a létezéséről látszólag tud néhány felnőtt, de nagyon igyekeznek titokban tartani.

A város felfedezése közben okostelefonunkkal gyűjtünk bizonyítékokat, miközben megpróbáljuk elkerülni az alvajárókat. A Shape nevű, félelmetes lényt csak akkor láthatjuk, ha becsukjuk a szemünket, mármint a játékban.

A The Blackout Club november 6-ig akciósan kapható a Steamen.

Megjelent a Project Hospital

Az Oxymoron Games menedzsmentszimulátora új trailert kapott az alkalomra, melyben rövid összefoglalót adnak a játékról, a szobák elhelyezéséről, a felszerelések hozzáadásáról, illetve a dolgozók kezeléséről, és a diagnosztikáról.

A játék a Two Point Hospitaltól eltérően nem paródia, itt valósághű sérüléseket és betegségeket kell kezelnünk a szimulált kórházi eszközökkel, és autentikus orvosi megoldásokkal. Sokkal részletesebb is, például egyedi betegekkel foglalkozunk, fel kell jegyeznünk a szimptómákat, különböző vizsgálatokkal megtalálnunk a kórokozókat. A megépíthető kórházak is aprólékosan modellezettek, bár néhány animáció nem sikerült túl jól.

A Project Hospitalt a Steamen vásárolhatjátok meg, november 6-ig tíz százalékos kedvezménnyel.

Ingyenes horrorjátékok az itch.io-n

A megfelelő szűrők használatával egészen csinos katalógust csalogathatunk elő a rendszerből. Van itt például különös mese egy lányról, aki rájön, hogy csontváza nem is az övé, megpróbálhatunk beszélgetni, miközben húst és krumplit tömünk az arcunkba, esetleg megnézhetjük a Thimbleweed Park grafikusának, Octavi Navarronak éjféli jeleneteit.

Kellemes nézelődést!

Red Dead Redemption-ös trailert kapott a Farming Simulator 19

A Rockstar konzolokon elérhető játéka ki tudja, mikor jön PC-re, de a Farming Simulator 19-re csak november 20-ig kell várnunk.

A fejlesztő Giants Software egy stílusos trailerrel hajt fejet a westernkaland előtt, és bár nincsenek benne sem fegyverek, sem túlzásba vitt alkoholfogyasztás, az a benyomásunk támad, hogy a játék tele lesz learatásra váró növényekkel…

Vezesd az ellenállást!

A Through the Darkest of Times egy stratégiai játék a Paintbucket Gamestől, melyben a náci Németország szívében irányítjuk kicsiny ellenállócsapatunkat. Az események 1933 és 1945 között zajlanak, a feladatunk pedig az, hogy különböző szabotázsakciókat hajtsunk végre, erőforrásokat gyűjtsünk embereink számára, lelkesítsük őket, illetve elkerüljük a Gestapo figyelmét.

A lehetőségek közé tartozik a röpcédulák készítése, az üzenetek falra való felfestése, vagy az információgyűjtés is. A csatolt videó elmagyarázza a koncepciót, bár magából a játékmenetből nem mutat semmit. A látványvilág mindenesetre érdekesnek tűnik.

A Through the Darkest of Times megjelenési dátuma még nem ismert, a hivatalos oldalt érdemes követni a hírekért.

Titokzatos játékot adott ki az Undertale alkotója

Toby Fox ingyenesen tette elérhetővé új projektjét, mely le is tölthető a Deltarune nevű oldalról. A név az Undertale anagrammája, és ha átjutunk az intrón, tényleg van benne valami. De hogy pontosan miről szól az egész, az rejtély. Egyes vélemények szerint a folytatást szeretné belengetni vele – nos, előbb-utóbb kiderül.

A windowsos telepítéshez segítséget is kaptunk.

Horrormodok a Doomhoz

A Total Chaos egy túlélőhorror, mely szinte felismerhetetlenül átalakítja a Doomot részletes, 3D-s helyszíneivel és modern stílusával. Kicsit Silent Hill-fíling, de nagyon jól sikerült munka.

A The Crimson Deed vámpíros témájú labirintusfelfedezősdi, Doom 2 kell a futtatásához. Egyelőre egy kétszintes demó érhető el hozzá, melyben a Vesper nevű vámpírcsajt alakítjuk. A nő sok száz év után merészkedik elő, hogy egy új világot találjon, tele fegyverekkel, varázslatokat köpködő kultistákkal, és hatalmas patkányokkal. A történet a megtalált feljegyzésekből, és a vámpírszellemek suttogásából áll össze.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap